Go to top
Guides
Denne guide er skrevet af:
Jan Locher, Produktspecialist
Tilbage til oversigt
Sådan finder du en kalibreret pipettespids til din pipette
Din pipettes nøjagtighed afhænger af, om der er et korrekt match mellem din pipette og de pipettespidser, du bruger.

En kalibreret pipettespids, der passer til din pipette, er altafgørende for nøjagtigheden af din pipettering. Som én af de førende producenter af pipettespidser har SARSTEDT gennem årtier gjort det til en mærkesag at fremstille pålidelige kvalitetsspidser, der regelmæssigt bliver kontrolleret i kombination med pipetter af førende producenter, bl.a. Finnpipette™, Biohit-Sartorius®, Gilson® og Eppendorf®.

Derfor kan SARSTEDT garantere, at pipettespidserne er forenelige med hensyn til nøjagtighed og præcision, og at de ikke overstiger de angivne fejltolerancer i den internationale standard DIN EN ISO 8655 samt German Weights & Measures Regulation.

Køb SARSTEDT pipettespidser →
 

Find en kalibreret spids til din pipette

Uanset dit behov kan du finde en SARSTEDT spids, der passer til opgaven. For hvert LOT kvalitetstestes et antal pipettespidser på de gængse pipettemærker. SARSTEDT pipettespidser fås i størrelser fra 10 µl til 1250 µl og kan bestilles med og uden filter samt med to typer renhedscertifikater for optimal pålidelighed. Spidserne fås i poser, bokse og i økonomiske refill-systemer, der sikrer bred anvendelighed.

Mangler du en pipettespids, der passer til et bestemt pipettemærke, i en bestemt størrelse, med en given renhedsgrad eller i en særlig pakning, kan du med fordel benytte enten SARSTEDT Pipette Tips Search eller kompatibilitetstabellen herunder.
 

SARSTEDT PIPETTE TIPS SEARCH

Prøv selv: SARSTEDT har udviklet en interaktiv kompatibilitetstabel, der viser, hvilke pipettespidser du kan bruge sammen med hvilke pipettemærker.

Find den rette pipettespids til din pipette →

 

SARSTEDT PIPETTESPIDSER - KOMPATIBILITETSTABEL


Er du stadig i tvivl om, hvorvidt SARSTEDT passer til din pipette?

Vi hjælper dig gerne med at finde den rette pipettespids.

Kontakt Hounisen®
(+45) 86 21 08 00
salg@hounisen.com
 

Renhedsgrader giver garanti for certificerede kvalitetsprodukter

SARSTEDTs pipettespidser kan udover de almindelige udgaver fås i to renhedsgrader: Biosphere® Plus og PCR Performance Tested. SARSTEDTs certificerede standarder tilpasses løbende nye forskningskrav og giver dig sikkerhed for kvalitet i verdensklasse.

   

PCR Performance Tested


Kvalitetscertifikatet PCR Performance Tested tildeles produkter fremstillet under kontamineringsfrie produktionsforhold og med en nøjagtighed der overholder tolerancegrænserne iht. ISO 8655. Produkterne kan bruges i direkte kontakt med reagenser og prøvemateriale til PCR.

✓ DNA-, DNase- og RNase-fri
✓ Fri for PCR-inhibitorer

   

Biosphere® plus


SARSTEDTs Biosphere® plus produkter er fremstillet i et fuldautomatisk, sterilt og kontrolleret produktionsmiljø, der opfylder de strengeste krav til renhed, bl.a. indenfor cellebiologi, medicinsk forskning, miljøteknologi, fødevareindustrien og den ​​farmaceutiske industri.

✓ Steril
✓ DNA-, RNase- og ATP-fri
✓ Pyrogenfri og fri for PCR-inhibitorer

Biosphere® plus filterspidser har en kompleks struktur, der sikrer, at luften kan passere gennem filteret, mens aerosoler ikke når op i pipetteskaftet.

Spidserne er testet fri for hæmmende tilsætningsstoffer og sikrer dig mod radioaktiv kontamination.

 
 

Pipettespidser uden filter


Pipettespidser i størrelser fra 10-1250 µl samt med ekstra længde og volumen op til 10 ml. Pipettespidserne fås desuden som sterile, Biosphere® plus eller PCR-certificerede.

Køb pipettespidser uden filter →

 

     
 

Pipettespidser med filter


Pipettespidser med filter Pipettespidser med filter i størrelser fra 0,10-1250 µl. Det hydrofobe filtermateriale forhindrer, at aerosoler når op i pipetteskaftet og kontaminerer såvel pipetten som selve prøven. Pipettespidserne er sterile, Biosphere® plus-certificerede.

Køb pipettespidser med filter →

 

Low retention pipettespidser


Low retention pipettespidser er designet til viskøst materiale, da den optimerede inderside øger udskillelsen af prøvemateriale, så selv den mindste dråbe prøvemateriale kommer med.

Køb low retention pipettespidser →

     
 

Gelloader pipettespidser


Gelloader pipettespidser er en særlig type pipettespids med en lang kapillarspids, der er velegnet til at loade prøver ned i agarose- eller SDS-geler.

Køb gelloader pipettespidser →

 

Vælget af den rigtige pipettespids afhænger af:

  • materialets egenskaber (f.eks. kemikalieresistent)
  • overfladen (f.eks. low retention)
  • designet (f.eks. gradueringsringe, reduceret aerosoldannelse) og
  • forligneligheden med den anvendte pipette

Få hurtigt svar på dine spørgsmål med SARSTEDT PIPETTE TIPS SEARCH.

Du vil blive viderestillet til SARSTEDTs hjemmeside. Vælg et input i tabellen, og vent venligst, mens resultat indlæses.

SARSTEDT PIPETTE TIPS SEARCH

Klik her eller på billedet herunder for at benytte SARSTEDTS online Tip Finder (du bliver ledt ind på SARSTEDTs hjemmeside). Du har mulighed for at indsnævre din søgning med følgende parametre:

1. Vælg Fabrikant (Manufacturer) og Pipettemærke (Pipette) og Størrelse (Size)

2. Vælg Renhedsgrad (Degree of purity of the pipette tip)

3. Vælg Type pakning (Type of packaging)

Vælg fabrikant, renhedsgrad og pakketype, og få en udførlig oversigt, hvor du nemt kan se, hvilke spidser der passer til din pipette.

Ja, vi kører gerne ud til dig og præsenterer SARSTEDTs store udvalg af pipettespidser, der kan opfylde ethvert behov. Vi tager gratis vareprøver med, så du kan teste kvaliteten i dit laboratorie helt uforpligtende.

Book en tid
(+45) 86 21 08 00
salg@hounisen.com

Prøv SARSTEDT pipettespidser helt uforpligtende

Bestil gratis prøver

+45 86 21 08 00

salg@hounisen.com

Tilbage til oversigt

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale