skai® Evida betræk på Oscar Medtec inventar

Undersøgelsesinventar fra Oscar Medtec får nu nyt betræk, skai® Evida, der består af ​​80% genbrugsmateriale og naturlige råvarer.

Det nye betræk på Oscar Medtec premiuminventar lever op til sundhedsvæsenets høje krav til holdbarhed og vedligehold og med omtanke for miljøpåvirkningen.

skai® Evida betræk i imiteret læder har god modstandsdygtighed over for alkohol og opfylder de gældende standarder for materialer, der kommer i direkte kontakt med patienten.

Materialet er slidstærkt, rivebestandigt, modstandsdygtigt over for blod, urin og desinfektionsmiddel, phthalat-frit og er nemt at vedligeholde.

Naturligt kunstlæder af højeste kvalitet

skai® Evida betrækket består af ​​80% genbrugsmateriale og naturlige råvarer, men opfylder samtidig en række strenge tekniske krav.

skai® Evida opfylder blandt andet de specifikke krav i loven om medicinsk udstyr samt legetøjs- og flammehæmmende standarder og er certificeret efter Oeko-Tex Standard 100.

Materialet giver en yderst behagelig overflade at røre ved med et karakteristisk læderlook. Alt dette gør skai® Evida til et mere miljøbevidst alternativ til konventionelt læder.

Se Hounisens® udvalg af undersøgelseslejer og blodprøvetagningsstole fra Oscar Medtec her, eller prøv den interaktive farvevælger her.

   
     
     
 

skai® Evida – biobaseret imiteret læder

 
     
 

Det innovative biobaserede kunstlæder skai® Evida er et behageligt og alsidigt materiale, der er produceret i Tyskland.

80 procent af de anvendte komponenter er naturlige og fornybare råmaterialer, og bagsidestoffet er lavet af økologisk bomuld.

Der er anvendt regionale råvarer (EU), ftalatfri blødgørere og naturlige mineralske fyldstoffer og pigmenter i produktionen. 

skai® Evida opfylder følgende anerkendte standarder:

 
 
  • Oeko-Tex Standard 100
  • Toy standard DIN EN 71-3
  • Medical Devices Act DIN EN ISO 10993-5+10
  • PAH free (according to GS specifications)

Læs mere skai® Evida her.

Download produktbrochure her.