VINNO ultralydsscannere på DAUS 2023

Deltagerne på årsmødet for Dansk Almenmedicinsk Ultralydsselskab (DAUS) kunne for første gang opleve den helt nye ultralydsscanner VINNO G65 i Danmark.

DAUS' 8. årsmøde var der rig mulighed for at blive opdateret på den nyeste viden om ultralyd i almen prakis og møde de førende danske forskere indenfor feltet.

Årets temaet var: "Præ- og postgraduat uddannelse point-of-care ultralyd – hvad ved vi og hvad skal fremtiden bringe?" Der blev bl.a. holdt oplæg om, hvordan Point-of-care ultralyd (POCUS) kan og bør integreres i den almenmedicinske speciallægeuddannelse og hvilke muligheder fremtidens ultralydsuddannelse kan tilføre faget.

Hele eftermiddagen var der sat tid af til hands-on træning, hvor deltagerne under kyndig vejledning fik praktisk erfaring med ultralyds mange forskellige anvendelsesområder.

Deltagerne kunne på Hounisens® leverandørstand afprøve VINNO E10, VINNO E35 og den helt nye VINNO G65 ultralydsscanner, der integrerer støjreducerende VLucid® teknologi med værktøjer bygget på kunstig intelligens (AI).

Tilbagemeldingerne på DAUS var yderst positive, særligt den høje billedkvalitet, som VINNO ultralydsscannerne leverer til prisen - set i forhold til markedets generelle prisniveau.

     
     
   
     
  Årsmødet for DAUS fandt sted den 3. november 2023 i Middelfart. Der var rig mulighed for at få opdateret både den teoretiske og praktiske viden om ultralyd i almen praksis og besøge den åbne leverandørudstilling.  
     

VINNO - Ultraskarpe billeder til prisen

VINNO har specialiseret sig i udvikling af innovative ultralydsscannere med fremragende billedkvalitet og hurtig opstartstid til en yderst fordelagtig pris.

I forbindelse med DAUS og LægeDage 2023 tilbyder Hounisen® to komplette kampagnepakker på VINNO ultralydsscannere inkl. 3 prober (Convex, Linear og Endocavity):

  • VINNO E10P: 99.995 kr. ekskl. moms - læs mere her.
    Varenr. Kampagne 0015.1010
     
  • VINNO E35: 120.000 kr. ekskl. moms - læs mere her.
    Varenr. Kampagne 0015.1035

Kampagnepriserne gælder t.o.m. 31-12-2023. Få tilsendt et uforpligtende tilbud: Skriv til salg@hounisen.com eller ring på tlf. nr. 86 21 08 00.

GRATIS UDLÅN Hounisen® tilbyder gratis udlån af en VINNO E10P eller E35 ultralydsscanner, så du selv kan opleve fordelene med ultralyd i din egen klinik. Skriv venligst til salg@hounisen.com for nærmere aftale.

     
 

Kort om DAUS

 
     
 

"DAUS – Dansk Almenmedicinsk Ultralydsselskab – er en forening for alle, der vil fremme brugen af ultralyd i almen praksis i Danmark. Foreningens formål er at fremme forskning, kvalitetsudvikling, uddannelse og hensigtsmæssig brug af ultralydsdiagnostik i almen praksis. Som medlemmer optages læger, medicinstuderende,  og andre sundhedsfaglige med tilknytning til almen praksis."

Kilde: daus-online.dk

 
     
   
     
  Blev du forhindret i at deltage fysisk i årsmødet?
Se optagelserne her eller via DAUS's Facebookgruppe.
 
     
 

Nyttige links

 
 

Se mere på DAUS-Online her.