VINNO ultralydsscanner på FAM-dag 2023

Den 18. marts 2023 afholdte medicinstudenterforeningerne FAM Aarhus og SATS Aarhus i fællesskab FAM-dag på VIA Campus N i Aarhus. Hounisen® havde i den forbindelse udlånt et VINNO ultralydsapparat for at sikre en virkelighedstro simulation af de scenarier, der kan opstå i akutmodtagelsen.

Sacha Liv Roest, Formand i FAM Aarhus, beretter om FAM-dagen 2023 og om oplevelserne med VINNO og Hounisen®:

"FAM-dag er en simulations dag hvor vi simulerer en fælles akutmodtagelse med scenarier, som man kan komme ud for i den virkelige verden.

Arrangementet består af cirka 80 mennesker heraf kursister, instruktører, arrangører og figuranter. Her er kursisterne redderelever, medicin- og sygeplejerskestuderende. Deres opgave er at blive udfordret fagligt samt øve sig i kommunikation på tværs af faggrupper. Dertil kom feedback fra færdigudlært fagpersonale.

Dagen gøres så virkelighedstro som muligt, med ægte udstyr og ægte mennesker der spiller patienter. Vi var bl.a. så heldige at få lov at låne en VINNO ultralydsscanner fra Hounisen Laboratorieudstyr A/S.

Det var en fantastisk oplevelse at være i kontakt med Hounisen Laboratorieudstyr A/S. Der blev skrevet en mail et par måneder forinden arrangementet til firmaet med henblik på udlån af en ultralydsscanner. Allerede få dage efter kom der svar tilbage med positiv reaktion. Der skulle bare angives hvilken, hvor, hvornår og hvor længe, så ville de stille op med en ultralydsscanner. Helt fantastisk service. På selve dagen blev ultralydsscanneren fragtet lige til døren af den sødeste medarbejder fra firmaet.

"Allerede få dage efter kom der svar tilbage med positiv reaktion. Der skulle bare angives hvilken, hvor, hvornår og hvor længe, så ville de stille op med en ultralydsscanner. Helt fantastisk service."

Sacha Liv Roest, Formand i FAM Aarhus

VINNO ultralydsscanneren blev flittigt brugt til FAST-scan samt diagnosticering af cholelithiasis. Der kom generelt positiv respons fra alle kursisterne. Det at der havde været en ultralydsscanner til rådighed gjorde casen langt mere virkelighedstro og kursisterne fik lov at øve deres færdigheder på dagen.

Efter kurset blev ultralydsscanneren hentet af samme søde medarbejder som tidligere.

Generelt vil vi sige, at det har en fornøjelse at være i kontakt med Hounisen Laboratorieudstyr A/S. Vi håber meget at komme til at samarbejde med dem igen til fremtidige kurser."

Hounisen® siger tak for den meget positive tilbagemelding. Vi glæder os over at have bidraget til at skabe en udbytterig dag for alle deltagende. Se Hounisens® udvalg af VINNO ultralydsscannere her.

     
  Få en demonstration, og afprøv gratis en VINNO E10P eller E35 ultralydsscanner i din praksis:
Ring 86 21 08 00 eller skriv til salg@hounisen.com
 
     

Vil du vide mere?

Følg med på Facebook, eller besøg de respektive hjemmesider og bliv klogere på foreningernes vigtige arbejde:

FAM Aarhus (Foreningen for Akutmedicin)
SATS Aarhus (Studerendes Anæstesiologiske og Traumatologiske Selskab)

Hounisen®. 11-04-2023