Få dine kemikalier leveret til tiden

Er du på udkig efter en ny leverandør med korte leveringstider? Opret fast leveringsaftale med Hounisen®, og få dine kemikalier leveret til tiden.

Hounisen tilbyder nu adgang til Honeywells brede sortiment fra vores lager i Skanderborg, hvor vi har plads til at opbevare dine forudbestilte kemikalier for hurtig levering.

Vi har altid standardkemikalier klar på hylderne i Danmark og kan levere med kort varsel. Men er der kemikalier, som du under ingen omstændigheder kan undvære, kan du med fordel indgå en leveringsaftale med Hounisen. Vi laver en aftale om forbrug inden for en bestemt periode, hvor vi sender kemikalierne efter behov. Du er sikker på at få dine varer til aftalt tid, og du betaler først ved levering.

  • Få faste leverancer efter behov - fx hver uge, hver måned, hvert halve eller hele år
  • Spar lagerplads, da vi opbevarer kemikalierne for dig, indtil du får brug for dem
  • Opnå en skarp pris, da vi kan forhandle bedre priser ved kendt bestillingsmængde
     

Ring 86 21 08 00 eller skriv til salg@hounisen.com
og få et skræddersyet leveringstilbud tilpasset dine behov.

Certificeret kvalitet

I samarbejdet mellem Hounisen og Honeywell får du kvalitetssikrede processer fra bestilling af produktet til det leveres hos dig. Alle Honeywells kemikalier er certificerede og fremstillet i overensstemmelse med ISO 9001. Kemikalierne gennemgår omfattende tests for renhed og certificeres herefter, så du får det, du har brug for til dine applikationer - uden at betale for overcertificering. Dertil har Honeywell stor fokus på at overholde alle retningslinjer for kemikalier, og der kan rekvireres et dansk sikkerhedsdatablad (MSDS) for alle produkter.

Faglig support med kompetente eksperter

Hounisen har adgang til kompetent faglig support fra Honeywells eksperter og vil i samarbejdet kunne give dig den rette vejledning. Vi har desuden mulighed for at lave skræddersyede blandinger til dig, så du sparer både tid og plads og samtidig øger sikkerheden i dit laboratorie ved ikke selv at skulle opbevare, afmåle og blande de forskellige kemikalier.

Kemikalier i passende emballage

Når du køber kemikalier gennem Hounisen, er der flere muligheder for levering i beholdere, både hvad angår størrelse og materialer. De fleste kemikalier findes både i glas eller plastflasker, og mange produkter kan købes i alt fra små mængder til de mindre laboratorier og op til store beholdere til produktionsvirksomheder. Det giver stor fleksibilitet til at vælge det, der passer det enkelte laboratorie bedst.

Adgang til over 8.000 kemikalier

Samarbejdet mellem Hounisen og Honeywell giver dig adgang til alt lige fra basiskemikalier til højt specialiserede kemikalier og blandinger lavet præcist til dit behov. Du kan finde syrer, baser, buffere, organiske og uorganiske stoffer, reagenser, solventer og meget mere blandt Honeywells mere end 8.000 produkter fra Fluka™, Riedel-de Haën™ og Burdick & Jackson™.

I Hounisens webshop finder du et udpluk af sortimentet, som vi fortsat vil tilpasse og udbygge, blandt andet ud fra dine ønsker og behov. Kontakt gerne kundeservice på 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com - så finder vi de kemikalier, du søger.

 

Honeywell Fluka™

 
  Honeywell Fluka™ er en serie af reagenser og uorganiske kemikalier, der egner sig til en bred vifte af analytiske applikationer. Fluka™ inkluderer brands som Hydranal™ til Karl Fischer Titrering og TraceSELECT Inorganics til måling af trace og low-metal indhold. Derudover tilbydes diverse syrer, baser, salte og pH-buffere.  
     
 

Honeywell Burdick & Jackson™

 
  Honeywell Burdick & Jackson™ er den førende producent af opløsningsmidler med høj renlighed samt DNA-/RNA-reagenser til laboratorier og farmaceutisk produktion. Burdick & Jackson™ udvikler og tilpasser løbende produkterne i takt med nye, krævende og specialiserede applikationer og muligheder, der konstant udvikler sig i laboratorier.  
     
 

Honeywell Riedel-de Haën™

 
  Honeywell Riedel-de Haën™ omfatter solventer med høj renlighed til krævende applikationer. Har du brug for meget rene kemikalier til krævende applikationer, kan du med fordel vælge Honeywells certificering CHROMASOLV, der er Ridel-de HaënTM topkvalitet til kromatografi. CHROMASOLV-certificerede produkter har gennemgået flere specialiserede og relevante tests for at sikre høj kvalitet til pålidelig LC-MS, GC eller HPLC-analyser. Du opnår exceptionel ensartethed mellem lots og certificering iht. ISO og RC14001.  

 

Analytical Applications Karl Fischer Titration Laboratory Essentials

Adsorbents

Consumables

HPCE Buffers

HPLC Additives/ Buffers

Reagents

Volumetric Solutions

Volumetry

Coulometry

Water Standards

Acids/Bases

Metals/Elements

pH Buffers

Reagents

Salts

Oligo & Peptide Synthesis Solvents

Reagents

Solvents

Anhydrous Solvents

High-Purity Applications

Honeywell LabReadyTM Blends

Performance-Grade Solvents

Pharmacopeia Solvents

 

Hounisen Laboratorieudstyr A/S forhandler ikke kemikalier til privatpersoner.

Vi gør opmærksom på, at der ved køb af udvalgte kemikalier kan pålægges et farligt gods tillæg på 165 kr., der faktureres pr. forsendelse.​​