Hounisen® tilbyder: Honeywell returbeholdere til kemikalier

Reducér dit glasaffald, og øg samtidig arbejdssikkerheden i dit laboratorie. Opret en leveringsaftale med Hounisen®, og få dine kemikalier leveret i brudsikre returbeholdere.

Hounisen® tilbyder Honeywell kemikalier i returbeholdere, der er specialudviklede til at opbevare, transportere og dispensere alle typer opløsningsmidler. Beholderne er fremstillet i rustfrit stål af højeste kvalitet (V2A) og går - i modsætning til glas - ikke i stykker.

     
 

Dine fordele med Honeywells returbeholdere

 
     
 
 • Miljø: Spar på glasaffald og ekstra emballage.
   
 • Sikkerhed: Minimér brandrisiko, hændelser med spild, og reducér risikoen for, at personalet udsættes for farlige opløsningsmidler.
   
 • Håndtering: Kombinationen af en brudsikker rustfri stålkonstruktion og velplacerede håndtag gør det lettere at håndtere beholderne.

Læs mere om alle fordele

 
     

Sådan kommer du i gang

Som officiel leverandør af Honeywell vejleder Hounisen® gerne om mulighederne for at oprette en skræddersyet aftale med levering af kemikalier i returbeholdere.

Returaftalen bygger på en underskrevet aftale mellem Honeywell og din virksomhed. Aftalen specificerer de ønskede opløsningsmidler, det anslåede forbrug (vi anbefaler minimum et års forbrug), beholderstørrelse (per kemikalie) samt eventuelt tilbehør.


Når du har afgivet din ordre, afsendes kemikaliet i den ønskede returbeholder fra Hounisen®Når beholderen er tom, vil den blive afhentet - uskyllet og med originale etiketter på - og rengjort af Honeywell.

Afhentningen arrangeres af Honeywell ved at rette henvendelse til SeelzeRC.support@honeywell.com

Vælg den rette størrelse

Returbeholderne er fremstillet i rustfrit stål (V2A) og er 1A1-godkendte. Hounisen® kan levere hele Honeywell Chromasolv™-serien i alle standardstørrelser fra 7 liters flasker til 18, 45 og 200 liters tromler.

Åbningen på en 7 liters flaske er som en glasflaske (GL-45) og giver derfor mulighed for at bruge de kendte dispenseringssystemer eller instrumentforbindelser.

18 liters tromler er med integrerede metalhåndtag, der gør dem lettere at flytte. De fås desuden med og uden integreret dip tube:

 • Hvis du bruger Chromasolv™ opløsningsmidler med høj renhed til HPLC eller analyserer pesticidrester, dioxiner og furaner eller PCB, anbefaler vi at bruge beholdere med en integreret dip tube.
   
 • Du kan bruge beholdere uden dip tube, hvis du bruger standardkvalitet og analytisk kvalitet puriss p.a. eller opløsningsmidler af ACS-kvalitet.

 

 
     
 

Nyttige links