GRATIS kalibrering af boso blodtryksapparater

Når du køber dit boso blodtryksapparat hos Hounisen Laboratorieudstyr, følger der gratis kalibrering med hvert 2. år. Kalibreringen sikrer dig, at blodtryksapparatet giver korrekte målinger, og samtidig er det med til at forlænge apparatets levetid.

Det kan være en bekostelig affære at få kalibreret et blodtryksapparat, og ofte vælger klinikken i stedet at udskifte til et nyt blodtryksapparat. Er apparatet af tilstækkelig god kvalitet, vil en kalibrering dog være nok til at forlænge levetiden.

Hounisen forhandler blodtryksapparater fra tyske BOSCH+SOHN, der er af god kvalitet, og derfor tilbyder vi GRATIS kalibrering hvert 2. år af boso-apparater købt hos os hos Hounisen.

Hounisen Laboratorieudstyr er certificeret servicepartner for boso, og vi kalibrerer apparaterne her i huset. Vi gør opmærksom på, at en korrekt kalibrering forudsætter, at apparatet ikke er blevet beskadiget under brug.

Det skal du gøre:

Udfyld retursedlen med ordre-/fakturanummer samt apparatets serienummer, og send det til salg@hounisen.com. Du kan også udprinte og vedlægge det udfyldte skema med blodtryksapparatet.

📥 Download returseddel

Send blodtryksapparatet til:

Hounisen Laboratorieudstyr
Niels Bohrs Vej 49, Stilling
8660 Skanderborg

Mærket: Kalibrering

Vi sender dit apparat retur efter kalibrering.

Har du ikke købt dit boso blodtryksapparat hos Hounisen, kan vi stadig hjælpe med kalibrering. Da skal du blot være opmærksom på, at vi tager et honorar for opgaven.

Ring 86 21 08 00 eller skriv til salg@hounisen.com – så hjælper vi dig.
Denne service gælder ikke privatpersoner.