GRATIS kalibrering af boso blodtryksapparater

Når du køber dit boso blodtryksapparat hos Hounisen Laboratorieudstyr følger der gratis kalibrering med hvert 2. år. Kalibreringen sikrer dig, at blodtryksapparatet altid giver korrekte målinger og samtid er det med til at forlænge apparatets levetid. Det kan være en bekostelig affære at få kalibreret et blodtryksapparat og ofte vælger man at udskifte et blodtryksapparat. Boso blodtryksapparater er af god kvalitet og vi mener, at det er synd at smide dem ud, når en kalibrering er nok til at forlænge levetiden. Derfor tilbyder vi GRATIS kalibrering hvert 2. år af boso-apparater købt hos os hos Hounisen.

Hounisen Laboratorieudstyr er certificeret servicepartner for boso og vi kalibrerer apparaterne her i huset.

Det skal du gøre:

Udfyld retursedlen med ordre-/fakturanummer samt apparatets serienummer, og send det til salg@hounisen.com, eller vedlæg det udfyldte skema med blodtryksapparatet.

📥 Download returseddel

Send blodtryksapparatet til:

Hounisen Laboratorieudstyr

Niels Bohrs Vej 49, Stilling

8660 Skanderborg

Mærket: Kalibrering

Vi sender dit apparat retur efter kalibrering.

 

Har du ikke købt dit boso blodtryksapparat hos Hounisen, kan vi stadig hjælpe med kalibrering. Da skal du blot være opmærksom på, at vi tager et honorar for opgaven. Ring 86 21 08 00 eller skriv til salg@hounisen.com – så hjælper vi dig. Denne service gælder ikke privatpersoner.