Gratis kalibrering af boso-blodtryksapparater

Når du køber dit boso blodtryksapparat hos Hounisen®, følger der gratis kalibrering med hvert 2. år. Kalibreringen sikrer dig, at blodtryksapparatet giver korrekte målinger, og samtidig er det med til at forlænge apparatets levetid.

Det kan være en bekostelig affære at få kalibreret et blodtryksapparat, og ofte vælger klinikken i stedet at udskifte til et nyt blodtryksapparat. Er apparatet af tilstækkelig god kvalitet, vil en kalibrering dog være nok til at forlænge levetiden.

Hounisen® forhandler boso-blodtryksapparater fra tyske BOSCH+SOHN, der leverer gennemtestet og europæisk certificeret kvalitetsudstyr til blodtryksmåling. Derfor tilbyder vi gratis kalibrering hvert 2. år af alle boso-apparater købt hos Hounisen®.

Hounisen® er certificeret servicepartner for boso, og vi kalibrerer apparaterne på vores danske kontor. Vi gør opmærksom på, at en korrekt kalibrering forudsætter, at apparatet ikke er blevet fejlbehandlet eller beskadiget under brug i klinikken eller ved hjemmeudlån.

     
 

Det skal du gøre

 
 

Udfyld retursedlen med ordre-/fakturanummer samt apparatets serienummer, og send det til salg@hounisen.com efter forudgående aftale. Du kan også udprinte og vedlægge det udfyldte skema med blodtryksapparatet.

Download returseddel

Send blodtryksapparatet til:

Hounisen Laboratorieudstyr
Niels Bohrs Vej 49, Stilling
8660 Skanderborg

Mærket: Kalibrering

Vi sender dit apparat retur efter kalibrering.

 


Har du ikke købt dit boso blodtryksapparat hos Hounisen®, kan vi stadig hjælpe med kalibrering. Du skal blot være opmærksom på, at vi tager et honorar for opgaven.

Ring 86 21 08 00 eller skriv til salg@hounisen.com – så hjælper vi dig.
Vi gør venligst opmærksom på, at denne service ikke gælder for privatpersoner.