Blodtryksmålere & apparater i den bedste kvalitet

Leder du efter din nye blodtryksmåler, så er du landet det rigtige sted.

Her finder du vores udvalg af blodtryksapparater fra førende producenter som boso (BOSCH+SOHN) og Erka®.

Her er både manuelle blodtryksmålere og fuldautomatiske blodtryksapparater. Du finder også her diverse tilbehør til boso blodtryksapparaterne, som f.eks. strømstik og manchetter i både S- og XL-størrelse. Du kan også få hygiejniske engangsarmbind til brug under manchetten.

Blodtryksapparater i serien medicus, carat eller medistar fra boso

Køb et boso medicus / carat / medistar blodtryksapparat hos Hounisen, og få gratis kalibrering af din blodtryksmåler hvert 2. år. Du kan vælge mellem flere modeller i et bredt produktsortiment, der dækker alt fra den simple basismodel med én knap til topmodellen boso exclusive med tri-check funktion. boso blodtryksapparater fås således i udgaver, der er velegende til både patientudlevering og til konsultationsbordet.

Fælles for alle boso blodtryksmålere er, at de er robuste, pålidelige og intuitive at bruge. Blodtryksapparaterne fra boso er underlagt strenge kvalitetskrav i produktionen, og du er garanteret et klinisk valideret blodtryksapparat, der lever op til kravene fra enten Deutsche Hochdruckliga e.V. DHL®​ eller European Society of Hypertension (EHS).

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale