Gratis udlån af VINNO ultralydsscanner

VINNO er den ideelle ultralydsscanner til almen praksis eller speciallægeklinikken. Prøv gratis i 14 dage, og oplev alle fordelene i din egen praksis.

Vi tilbyder gratis udlån i op til 14 dage på udvalgte VINNO ultralydsscannere, når du skriver dig op til en uforpligtende demonstration. Udfyld venligst formularen herunder, og vi kontakter dig. Du er også velkommen til at skrive direkte til vores salgsteam på salg@hounisen.com eller ringe (+45) 86 21 08 00.

 


Giv venligst tilladelse til brug af cookies for at se formularen. Når du udfylder formularen, vil du blive kontaktet af en medarbejder fra Hounisen® for at aftale et møde, hvor vi medbringer en VINNO ultralydsscanner til udlån i din klinik.

Ny teknologi kan tiltrække og fastholde

I Tørring Lægehus har personalet god erfaring med inddragelse af ny teknologi - det skaber nye muligheder og er med til både at fastholde og tiltrække nye læger. Tørring Lægehus benytter en VINNO E10 til at udføre ultralydsscanninger og opnå nye diagnosticeringsmuligheder. Læs artiklen »Vi skal selv kunne være i det, så vi ikke brænder ud«, der blev udgivet i Ugeskrift for Læger her.

Tørring Lægehus "har skaffet en ultralydskanner, så uddannelseslæger som Thommy Hansen finder vej hertil – det er ikke alle, der har sådan en, men Anne-Sofie Mols og kollegerne er bevidste om, at det er tillokkende for de yngste læger at have adgang til nye diagnosticeringsmuligheder og teknologi."

Kilde: ugeskriftet.dk

 
 
"Lægehuset er et stort hus med mange muligheder og moderne faciliteter, f.eks. ultralyd, som Charlotte Grith Eriksen går meget op i. Nye diagnosticeringsmuligheder virker også som en magnet på uddannelseslæger, er deres erfaring." Kilde: ugeskriftet.dk Foto: Palle Peter Skov

 

Se udvalget af VINNO ultralydsscannere her