Aidian - Your partner in health care monitoring

Aidian er et førende IVD-selskab med professionelle løsninger inden for point-of-care diagnosticering. Aidian udvikler og fremstiller hurtige, pålidelige og brugervenlige diagnostiske tests og testløsninger til sundhedspersonale, især inden for primær sundhedspleje.

Aidian er fusioneret med Orion Diagnostica, der er kendte for QuikRead® og QuikRead go® og tæt på 50.000 instrumenter er placeret verden over. Aidian har mere end 40 år på bagen og har globale fodaftryk i over 60 lande. Den danske afdeling i København blev grundlagt i 1995, hovedkontoret ligger i Espoo i Finland og på verdensplan er der ca. 300 ansatte. Aidian ønsker at være de bedste inden for deres felt og arbejder fremsynet for at forudse, forstå og opfylde brugernes behov. Udviklingen af innovative løsninger foregår gerne i samarbejde med fagpersoner fra forskellige områder. Alle aspekter af kvalitetsstandarden ISO 13485 samt kravene fra FDA overholdes.

Via Aidian kan vi hos Hounisen levere de værktøjer, som praktiserende læger, kliniske laboratorier og sundhedscentre skal bruge til at foretage præcise diagnoser og vælge den korrekte behandling. Test fra Aidian giver dokumenterede og resultatbaserede resultater på kun et par minutter. Hovedproduktet er QuikRead Go® Systemet, der måler CRP ud fra en kapillærprøve og giver resultat på kun to minutter. Vi har det kompakte apparat og flere forskellige testkit i sortimentet, se vores fulde QuikRead Go® sortiment i webshoppen.  

Ud over at producere egne produkter forhandler Aidian produkter fra andre veletablerede producenter af diagnostisk udstyr. Det er gennem Aidian vi forhandler Biosynex quicktest til strep Amononukleose og graviditet.

💻 Website

📹 YouTube-kanal