Bosch+Sohn (boso) - Gesundheit ist Vertrauenssache

Bosch + Sohn - bedre kendt som boso - er europæiske specialister i elektroniske blodtryksapparater, de er kendetegnet ved god kvalitet og stabile troværdige produkter.

Boso har hovedkvarter i Tyskland og over 90 % af alle tyske praksislæger anvender boso produkter i deres klinik. Særligt er boso blodtryksapparater til hjemmemålinger populære, da apparaterne er robuste og enkle at betjene.

Udover akustiske og elektroniske blodtryksapparater udvikler og producerer boso også stetoskoper, termometre og andre mindre apparater til sundhedsvæsenet.

boso blodtryksapparater

Alle blodtryksapparater gennem går bosos skrappe kvalitetskontrol. Den høje kvalitet bekræftes af flere velansete test, og boso elektroniske blodtryksmålere er enten godkendt af German hypertension League eller testet og godkendt af the European Society of Hypertension (ESH) og overholder standarder i EN ISO 13485 ligesom alle produkter er CE-mærkede. Blodtryksapparaterne er klassificeret som medicinprodukter i klasse IIA.

Vi fører et stort udvalg af digitale boso blodtryksapparater, se dem i kategorien Digitale blodtryksmålere. Her hos Hounisen lægger vi vægt på den gode kvalitet, stabile leverancer og den gode service som boso udviser

Hounisen er certificeret servicepartner for boso og vi udfører kalibreringer af alle boso blodtryksapparater. Har du købt dit apparat hos os, kalibrerer vi gratis hvert andet år, hvilket forlænger apparatets levetid og troværdighed. Læs mere om kalibrering under Service. Der er 3 års garanti på boso blodtryksapparater, men med kalibrering hvert andet år holder de ofte omkring 10 år.

 

Til udlån for patienternes hjemmeblodtryksmålingen anbefaler vi boso medicus uno eller boso medicus vital, der begge er robuste blodtryksmålere, der er lette at betjene.

 

 

Links

Har du spørgsmål til et boso produkt?

Skriv til salg@hounisen.com

Ring 86 21 08 00