GOJO Industries

GOJO Industries, Inc. er en globalt førende virksomhed indenfor håndhygiejne og hudpleje med varemærket PURELL®. Virksomheden blev grundlagt med innovation for øje og har en mission om at skabe god håndhygiejne hver eneste dag – til mere end 1 billion mennesker verden over.

GOJO Industries er verdens førende producent og leverandør af hudpleje- og hygiejneløsninger til erhvervslivet og det offentlige rum. Virksomhedens brede produktsortiment omfatter produkter til afrensning af hænder, håndvask, hånddesinfektion og hudpleje, der markedsføres under varemærkenavnene GOJO® og PURELL®. PURELL® er USA's foretrukne mærke for hurtigvirkende, effektiv hånddesinficering.

GOJO er en familieejet virksomhed med hovedkvarter i Akron i Ohio, USA, med afdelinger i Nordamerika, Sydamerika, Europa og Asien. GOJO har siden 1946 været kendt for innovation inden for hudpleje, og virksomheden udfører videnskabelige resultatundersøgelser for alle sine produkter uden for laboratoriemiljøet. 

At redde liv og forbedre livskvaliteten via effektive trivselsløsninger. Det er formålet for GOJO og vores motivation for at udvikle banebrydende, nye produkter til håndhygiejne og hudpleje.

Kilde: gojo.com

GOJO er kendt for sin unikke dispenseringsteknologi, der er fremstillet med design og funtionalitet for øje. Dispenseringssystemerne omfatter berøringsfri, bordmonterede og vægmonterede systemer, fritstående håndhygiejnestationer og personlige, bærbare systemer​. Systemerne gøres let tilgængelige for at fremme sunde vaner indenfor håndhygiejne og begrænse smittespredning til et minimum.

PURELL® Advanced hånddesinfektion

GOJO Industries har som målsætning at tilbyde produkter og systemer, som sundhedspersonale selv ønsker at bruge – især i de miljøer, hvor hyppig desinfektion er påkrævet. 

Serien PURELL® Advanced til hånddesinfektion kan - som de eneste hånddesinfektionsprodukter på det danske marked - begrænse mængden af alkohol til 70 % ethnol. PURELL® Advanced overholder Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR), og er af Central Enhed for Infektionshygiejne (CEI) vurderet egnet til hånddesinfektion og kirurgisk hånddesinfektion (se vurdering her). Samtidig indeholder produktet et fugtighedsbevarende og plejende middel, der både bidrager til en forbedring af håndhygiejnen og forhindrer gener med udtørring og irritation af huden.

Med produktserien PURELL® Advanced til hånddesinfektion går GOJO Industries i spidsen med en samlet håndhygiejneløsning, som gør infektionskontrollen nemmere og mindsker spredningen af bakterier.

Bæredygtige formler og emballage

Op til 93 % af ingredienserne i PURELL® produkter er fremstillet af naturlige råvarer, såsom plantebaseret ethanol og naturlig glycerin, kokosolie, solsikkeolie og jojobaolie - ingredienser, der fonys hurtigere i økosystemet, end de forbruges. PURELL® desinfektionsmidler indeholder også en naturlig, plantebaseret fugtighedscreme, der efterlader huden blød og frisk. Produkterne indeholder ikke parfume og farvestoffer.

PURELL® dispenser-refillere er fremstillet ved hjælp af ny GOJO SMART-FLEX™-teknologi, der tilbyder lette, genanvendelige PET-materialer med samme robuste egenskaber kendt fra standard HDPE-beholdere - men med 30 % mindre materialeanvendelse.

Forhandler i Danmark

Som dansk forhandler af Purells produkter, får du en hånddesinfektionsgel der gør håndafspritningen til en behagelig rutine. Her fugtes huden og de tørre sprukne hænder kan undgås trods hyppig afspritning.

Til Purell produktet tilbyder vi manuelle dispensere og de ekstra hygiejniske touch free dispensere. Derudover har man mulighed for at placere dispenseren direkte på væggen eller på gulvet på en gulvstander.

Se udvalgte af produkter her

 

 

Links

🌏 Website http://gojo.com/

💁 Service

Følg GOJO

👍 Facebook-side

🔗 LinkedIn

📺 YouTube-kanal

Har du spørgsmål til et GOJO® eller PURELL® produkt?
Ring 86 21 08 00
Skriv til salg@hounisen.com