Lenz Laborglas – Tradition and Innovation

Lenz Laborglas blev grundlagt i 1931 af Erich Lenz og Karl Franke, og med mere end 80 års erfaring indenfor glasproduktion er virksomheden i dag blandt verdens førende producenter af glasvarer med slib til avancerede løsninger i laboratoriet.

Lenz Laborglas er primært kendt for produktionen af førsteklasses glasvarer med slib. Ud over et meget bredt standardsoritment, kan Lenz Laborglas levere skræddersyede løsninger, der matcher kundernes individuelle ønsker, eksempelvis større glasapparatur eller højpræcisionsudstyr til smelteprocesser.

I 2010 indgik Lenz Laborglas en licensaftale med en anden af branchens førende glasproducenter, DURAN Group (nu DWK Life Sciences) med det formål at kunne tilbyde Lenz® glasprodukter i det kemikalie- og varmeresistente DURAN® Borosilikatglas 3.3.

Lenz® laboratorieglas har høstet stor ros verden over og anvendes på tværs af hele laboratoriebranchen, bl.a. indenfor den kemiske og farmaceutiske industri, fødevareindustrien såvel som inden for videnskab og forskning.

Højeste krav til funktion og præcision

Med mere end 80 år i branchen er Lenz® laboratorieglas kendetegnet ved en meget høj produktnøjagtighed, hvilket underbygges af virksomhedens investering i en moderne, fuldautomatisk produktionsmetode.

Hele produktionen er baseret på et DIN ISO 9001/EN 29001 quality management system, hvor hvert enkelt led i fremstillingsprocessen kontrolleres, hvilket bl.a. sikrer en homogen koncentricitet og vægtykkelse i produktionen. Alle glasvarer med slib fra Lenz Laborglas påføres et Lenz-logo samt den respektive størrelse på siden. Slib-størrelsen følger den international standard på området, DIN 12242/ISO 383. 

Lenz Laborglas tilbyder over 10.000 glasartikler og forhandles i over 85 lande. Hounisen er officiel leverandør i Danmark. Lenz® porteføljen tæller bl.a. koniske kolberrundkolberståkolber og spidskolber med slib samt stophanerskilletragte og svalere, der alle kan købes i Hounisens webshop.

Vidste du? For at kunne leve op til målet om at levere glasudstyr i højeste kvalitet og til kundens eksakte formål, vil mange Lenz® produkter blive behandlet manuelt, eksempelvis af glaspustere, inden de forlader fabrikken.

Links

🌏 lenz-laborglas.de

💁 Lenz Katalog 2018-19.pdf

Følg Lenz Laborglas

👍 Facebook

📺 YouTube

Har du spørgsmål til et Lenz Laborglas produkt?
Ring 86 21 08 00
Skriv til salg@hounisen.com