Mød Hounisen® på LægeDage 2023

Deltag i årets LægeDage, der finder sted i Bella Center Copenhagen den 13.-17. november 2023. Du finder Hounisen® på stand nr. A-018E, hvor vi står klar til at vise dig et bredt udvalg af de bedste forbrugsartikler og mest brugervenlige apparaturer til almen praksis.

Kom forbi Hounisens® stand, og bliv skrevet op til en Hounisen® Startpakke med over 20 gratis forbrugsartikler til din praksis. Startpakken indeholder bl.a. 500 ml hånddesinfektionsgel, en hel rulle lejepapir og en pakke desinfektionsservietter. 

Derudover vil du på standen kunne få adgang til:

  • Attraktive kampagnepriser på udvalgt udstyr
  • Gratis udlån af apparatur
  • Vejledning og professionel sparring af eksperter

Vi kan hjælpe dig med det meste til LægeDage. Resten finder vi ud af gennem vores stærke leverandørnetværk, der bl.a. tæller SARSTEDT, SSI Diagnostica, AIDIAN, BOSCH+SOHN m.fl.

Årets tema 2022: Værdier i almen praksis – værdien af almen praksis

Foruden forhandlerudstillingen byder LægeDage på mere end 129 faglige kurser til læger og praksispersonale. I år 2022 var der særligt fokus på værdierne i almen praksis – dels på klinikniveau, dels overordnet for hele sektoren - under det fælles tema: Værdier i almen praksis – værdien af almen praksis.

Formålet var at blive mere eksplicitte om værdierne i klinikkerne og i almen praksis som helhed, for på den måde at gøre værdien af almen praksis tydelig for såvel patienter og samfund som for de fagfolk, der arbejder inden for sektoren. Kilde: Det officielle program for LægeDage

Parallelt med de faglige kurser og udstillinger vil der være rig mulighed for at deltage i netværksarragementer og sociale aktiviteter.

   
  De kan se det officielle program for LægeDage 2022 her.  

Gratis adgang til udstillingen

Alle, der er tilmeldt LægeDage, har gratis adgang til udstillingen. Er du ikke tilmeldt kurserne til LægeDage, kan du få gratis adgang ved at registrere dig enten online eller ved ankomsten. Registrerer du dig online, modtager du dit adgangskort pr. mail. Da adgangskortet skal scannes ved indgangen, skal det fremvises enten som et fysisk udprint eller på en telefon.

Tilmeldingen til LægeDage 2023 åbner til august på lægedage.dk.

Udstillingens åbningstider:

  • Mandag den 13. november: kl. 10.30 - 17.30
  • Tirsdag, onsdag og torsdag den 14.-16. november: kl. 10.00 - 16.00
  • Fredag den 17. november: kl. 10.00 - 15.00

Du finder Hounisen® på stand A-018E. Vi glæder os til at tage godt imod alle eksisterende og nye kunder.

Adresse:

Bella Center Copenhagen
Center Blvd. 5, 2300 København

LægeDage kort fortalt
LægeDage er et tilbagevendende årligt efteruddannelsestilbud, der afholdes i uge 46 i Bella Center Copenhagen. LægeDage giver almenmedicinere og praksispersonale mulighed for at mødes og opdatere den faglige viden gennem en række relevante kurser.