Mød Hounisen på LægeDage 2022

Deltag i årets LægeDage, der finder sted i Bella Center Copenhagen den 14.-18. november 2022. Du finder Hounisen® på stand nr. A-018E, hvor vi står klar til at vise dig et bredt udvalg af de bedste forbrugsartikler og mest brugervenlige apparaturer til almen praksis.

Kom forbi Hounisens® stand, og bliv skrevet op til en Hounisen® vareprøvekasse med over 20 gratis forbrugsartikler til din praksis. Vareprøvekassen indeholder bl.a. 500 ml hånddesinfektionsgel, en hel rulle lejepapir og en pakke desinfektionsservietter. 

Derudover vil du på standen kunne få adgang til:

  • Attraktive kampagnepriser på udvalgt udstyr
  • Gratis udlån af apparatur
  • Vejledning og professionel sparring af eksperter

Du vil bl.a. kunne møde en repræsentant fra SSI Diagnostica onsdag og torsdag den 16.-17. november, der besvarer alle spørgsmål til resistensbestemmelse med Flexicult®.

Vi kan hjælpe dig med det meste til LægeDage. Resten finder vi ud af gennem vores stærke leverandørnetværk, der bl.a. tæller SARSTEDT, SSI Diagnostica, AIDIAN, BOSCH+SOHN m.fl.

Årets tema: Værdier i almen praksis – værdien af almen praksis

Foruden forhandlerudstillingen byder LægeDage 2022 på mere end 129 faglige kurser til læger og praksispersonale. Der vil i år være særligt fokus på værdierne i almen praksis – dels på klinikniveau, dels overordnet for hele sektoren - under det fælles tema: Værdier i almen praksis – værdien af almen praksis.

Formålet er, at blive mere eksplicitte om værdierne i klinikkerne og i almen praksis som helhed, for på den måde at gøre værdien af almen praksis tydelig for såvel patienter og samfund som for de fagfolk, der arbejder inden for sektoren. Temasessionen onsdag kommer til at handle om professionsetik. Kilde: Det officielle program for LægeDage

Parallelt med de faglige kurser og udstillinger vil der være rig mulighed for at deltage i netværksarragementer og sociale aktiviteter. Tirsdag (kl. 18.20-19.30) samt onsdag og torsdag (kl. 17.00-18.30) afholdes åben netværksbar som afslutning på dagen (husk tilmelding).

   
  De kan se det officielle program for LægeDage 2022 her.  

Gratis adgang til udstillingen

Alle, der er tilmeldt LægeDage, har gratis adgang til udstillingen. Er du ikke tilmeldt kurserne til LægeDage, kan du få gratis adgang ved at registrere dig enten online eller ved ankomsten. Registrerer du dig online, modtager du dit adgangskort pr. mail. Da adgangskortet skal scannes ved indgangen, skal det fremvises enten som et fysisk udprint eller på en telefon.

Tilmeldingen til LægeDage 2022 åbner den 19. august på lægedage.dk.

Udstillingens åbningstider:

  • Mandag den 14. november: kl. 10.30 - 17.30
  • Tirsdag, onsdag og torsdag den 15.-17. november: kl. 10.00 - 16.00
  • Fredag den 18. november: kl. 10.00 - 15.00

Du finder Hounisen® på stand A-018E. Vi glæder os til at tage godt imod alle eksisterende og nye kunder.

Adresse:

Bella Center Copenhagen
Center Blvd. 5, 2300 København

LægeDage kort fortalt
LægeDage er et tilbagevendende årligt efteruddannelsestilbud, der afholdes i uge 46 i Bella Center Copenhagen. LægeDage giver almenmedicinere og praksispersonale mulighed for at mødes og opdatere den faglige viden gennem en række relevante kurser.