Knittel Gläser - Ny tysk leverandør af objektglas

StarFrost® objektglas er et alternativ til SuperFrost® objektglas, som tidligere har været i Hounisens sortiment. StarFrost® er IVD- og CE-mærkede objektglas, der produceres af Knittel Gläser i Tyskland i henhold til EF-direktiv 98/79 og ISO 8037/1-standarden.

Du opnår samme enestående glaskvalitet, samtidig med at vi nedbringer det samlede CO2-aftryk, da udvinding af råmaterialer, produktion og transport holdes indenfor Europa.

Jan Locher, direktør for Hounisen Laboratorieudstyr, fortæller i et interview med MedWatch, hvorfor vi har valgt at skifte leverandør af objektglas:

StarFrost® erstatter tidligere SuperFrost® objektglas

Overgangen fra SuperFrost® til StarFrost® objektglas vil for bestilling af objektglas betyde følgende:

  • StarFrost® objektglas erstatter tidligere SuperFrost® objektglas
  • StarFrost® Ink-Jet Printer objektglas erstatter tidligere SuperFrost® Printink objektglas
  • StarFrost® Adhesive objektglas erstatter tidligere SuperFrost® Plus objektglas
  • StarFrost® Advanced Adhesive erstatter tidligere SuperFrost® Plus Gold objektglas

Vi har sammenfattet alle relevante oplysninger i denne konverteringstabel (link åbner i nyt vindue), herunder de tidligere SuperFrost®-varenumre og de tilsvarende nye StarFrost®-varenumre.

Sikkerhed for levering og gratis vareprøver

Fra Hounisens nye danske varelager vil vi kunne tilbyde leveringsaftaler på objektglas og dækglas enten med fast leveringsdato eller som aftræk. Laver du en fast aftale om forbrug, kan vi tilbyde gratis lagerhotel og sikre forsyningen til aftalt tid.

Er du i tvivl om, hvilken type StarFrost® objektglas der passer bedst til din applikation? Vi medbringer gerne en gratis vareprøve til test. Book et besøg af en af vores udekørende konsulenter: