NYHED! Strækbare DURAN® silikonelåg

DURAN® silikonelåg kan bruges som fleksible låg til en lang række beholdere med forskellige diametre og former. Det yderst strækbare materiale former sig efter overfladen på beholderen og slutter helt tæt.

DURAN® silikonelåg er lavet af strækbar, kemisk resistent og varmebestandig silikone. Det yderst elastiske låg er med brede overlappende sider, der griber fat om beholderen og sikrer, at låget lukker tæt omkring flasker og bægre og beskytter indholdet mod støv eller stænk, ligesom det kan anvendes ved blandinger for at undgå lækage eller sprøjt.

Låget kan let påsættes eller fjernes ved hjælp af de integrerede trækflige, der kan betjenes med eller uden handsker. Tre forskellige farver (grøn, pink og blå) indikerer tre størrelser og kan samtidig anvendes til at farvemærke særlige prøver. Hvert låg har en markeringsflap, til mærkning af prøven.

DURAN® silikonelåg er lette at rengøre, genanvendelige og er et både miljøvenligt og økonomisk alternativ til andre typer covers og film. Den anbefalede brugstemperatur er fra -40 til +180 °C.

DURAN® silikonelåg - produktfordele

Alsidig 3 fleksible størrelser | Kan anvendes til en lang række applikationer

Sikker Tætsluttende forsegling | Forhindrer kontaminering | Let at påsætte og fjerne med integreret håndtag på siden

Identificérbar 3 farver for hurtig identifikation | Skrivbar overflade

Bæredygtig Genanvendelig | Let at rengøre | Tåler maskinopvask


Varenummer


XX


Ø stræk


Bestilling

1674.1135   Silikonelåg, Grøn, str. S 43-61 mm   BESTIL HER
1674.2115   Silikonelåg, Pink, str. M 64-76 mm   BESTIL HER
1674.3128   Silikonelåg, Blå, str. L 84-116 mm   BESTIL HER

Bestil hele serien hos Hounisen

Hounisen forhandler hele serien indenfor DURAN® silikonelåg i 3 forskellige farver i Small, Medium og Large, så du kan vælge den størrelse, der passer bedst til din beholder.

VIDSTE DU? Du kan bestille DURAN® silikonelåg med hul? Ring 86 21 08 00 eller skriv til salg@hounisen.com for at bestille. Se også gerne Hounisens store udvalg af propper og skruelåg til bl.a. DURAN® glasflasker.