SARSTEDT centrifugerør bliver nu endnu bedre

SARSTEDT centrifugerør er kendetegnet ved stor formbestandighed - selv når de udsættes for høje centrifugeringshastigheder eller nedfryses til lave temperaturer. Nyeste tiltag er en ekstra forstærkning af polypropylenrørene, så de nu kan centrifugeres ved 20.000 x g. Det gør SARSTEDT centrifugerør til det mest robuste og alsidige valg til prøvehåndtering i det moderne laboratorium.

SARSTEDT centrifugerør har været brugt i årtier til utallige formål. Rørenes høje kvalitet sikrer, at de kan bruges til både centrifugering og nedfrysning uden at tage skade. Centrifugerørene holder tæt, beholder formen og bliver hverken skæve i gevind eller låg.

Det er imidlertid ikke de eneste unikke kvaliteter ved de populære centrifugerør. Herunder vil du kunne se en komplet liste over alle fordelene ved at vælge et centrifugerør fra SARSTEDT.

Derfor er SARSTEDT centrifugerør det optimale valg:

 • Hurtig centrifugering: Polypropylenrørene kan centrifugeres ved 20.000 x g (testet ved 20 °C i 20 minutter).
   
 • Sikker forsegling: Rørene er testet lækagetætte i henhold til konventionen om International Transport af Farligt Gods ad Vej (ADR). De kan derfor anvendes til særligt radioaktive, smitsomme eller dyrebare prøver.
   
 • God ergonomi: Et optimeret design med dobbeltgevind sikrer, at røret kan åbnes med én hånd ved kun at skrue 3/4 omgang.
   
 • Høj renhed: Rørene produceres under fuldautomatiske forhold, hvilket sikrer rene og kontamineringsfrie produkter, der bl.a. er et krav ved sporstofanalyse.
   
 • Enestående klarhed: Rørene produceres af ren polypropylen af høj medicinsk kvalitet. Det sikrer den bedst mulige transparens og høj synlighed af prøveindholdet.
   
 • Fremragende lysbeskyttelse: SARSTEDT centrifugerør kan bestilles i en brun udgave med enestående lysabsorberende egenskaber til særligt lyssensitive substanser (bl.a. vitaminer, enzymer og antistoffer med fluorescerende farvestoffer). Den brune rørtype sikrer i gennemsnit over 90 % UV-absorption.
   
 • Tåler nedfrysning: Ved at skabe luft rundt om rørene, kan de med fordel anvendes til nedfrysning. Husk ikke at stable tunge objekter ovenpå de frosne rør.

Læs mere om de generelle anbefalinger ved nedfrysning af SARSTEDT centrifugerør og plastrør i denne guide (åbner i nyt link).

Certificeret kvalitet du kan stole på

SARSTEDT centrifugerør har gået sin sejrsgang verden over og er blevet en klar favorit i adskillige danske laboratorier. Det skyldes ikke mindst rørenes robuste og ergonomiske design samt den konsekvente og tårnhøje kvalitet, der sikres under fuldautomatiserede og rene produktionsforhold.

SARSTEDTs centrifugerør med spids bund er CE-mærkede, ikke-cytotoksiske, fri for DNA, DNase/RNase og PCR-inhibitorer samt pyrogen-/endotoksinfrie. De fås desuden i en steril udgave (Biosphere® plus) samt i specialdesignede versioner, fx med stregkodemærkning. Du kan hurtigt downloade Batch certifikater online, der bekræfter rørenes kvalitet og renhed.

SARSTEDT centrifugerør kan bestilles med følgende renhedsgrader:

 • Steril - til applikationer hvor ingen spor af levende mikroorganismer må være til stede.
 • Pyrogen-/endotoksinfri og ikke-cytotoksisk - særligt velegnet til cellekulturapplikationer.
 • Fri for DNA-, DNase-, RNase- og PCR-inhibitorer - til opbevaring af bl.a. PCR-reagenser, buffere og plasmider.
         
  SARSTEDT centrifugerør 50 ml   SARSTEDT centrifugerør 15 ml  
     
         
  Varenummer: 62.547.254   Varenummer: 62.554.502  
  BESTIL HER   BESTIL HER  

Lettere og mere bæredygtig pakning

For at sikre en fortsat høj produktkvalitet og mere hygiejnisk håndtering, leveres 50 ml centrifugerør fra starten af 2022 i poser, der kan forsegles. Rørene ligger i lige rækker for let udtagning.

Den nye pakning er en del af SARSTEDTs vedvarende ønske om at optimere pladsen under transport og samtidig begrænse mængden af emballage. Hounisen arbejder tæt sammen med SARSTEDT og en række nøglepartnere for at reducere CO2-udledning under transport samt etablere bedre muligheder for genanvendelse af plastemballagen fra laboratorieudstyr i Danmark.

   
  Den nye pakning gælder for følgende varenumre:
62.547.254 / 62.547.257 / 62.547.258 / 62.547.274 / 62.548.004
 

Book et besøg - vi medbringer gratis vareprøver

Har du endnu ikke prøvet verdens nok bedste centrifugerør? Book et uforpligende besøg af en af vores laboratoriekonsulenter, og få muligheden for at teste SARSTEDTs centrifugerør i dit eget laboratorie.

Book via e-mail: salg@hounisen.com
eller ring 86 21 08 00