Hounisen® - 50 år med sikre leveringer (udkast)

 

 

 

Fra snoretræk til store træk

Der er sket meget, siden Hounisen® for halvtreds år siden sendte kasser med laboratorieudstyr op på lageret på 2. sal i en baggård i Mejlgade i Aarhus. Det foregik med snoretræk – præcist som man havde gjort det i halve og hele århundreder før i selvsamme baggård.

I dag har Hounisen® taget de næste store træk i udviklingen og opført det største lager for udstyr til laboratorier og klinikker i Danmark. Men det er mere end blot en bygning: Det er en platform, som skal sikre bedre leveringsbetingelser og priser til det danske sundhedsvæsen og laboratorier - store som små.

”Vilkårene på dette marked er nødt til at blive bedre – for i sidste ende handler det om patienterne eller kvaliteten af forsknings- og analysearbejdet i Danmark.”
- Jan Hounisen Locher.

Et dansk lager betyder, at fragttiderne nedbringes markant. Derudover holder Hounisen® et team af faguddannede medarbejdere i kundeservice i Danmark. Det giver bedre vilkår for dig som kunde, der i sidste ende sidder ansvar for enten kvalitet eller et patientforhold i yderste led.

Det skal være enkelt

Som foretrukken leverandør til sundhedsvæsenet, universiteter, laboratorier, klinikker og medicinalindustrien har vi et stort ansvar for at sikre forsyningen af kvalitetsudstyr og holde prisen på et forsvarligt niveau.

Af samme årsag har vi ydet en ansvarlig indsats – både ved at holde dækningsbidraget under niveau før Corona og ved at skaffe og udvikle udstyr og værnemidler, da manglen var størst.

”Vi har leveret en indsats til det danske samfund ved at bidrage betydeligt til både testindsatsen og vaccineprogrammet. Vi har i tæt samarbejde med bl.a. Statens Serum Institut sikret gode leverancevilkår og rigtigt gode priser. Vi har ikke løftet vores dækningsbidrag – tværtimod. Vi har holdt priserne på niveauet før Corona”. - Jan Hounisen Locher

"Det skal være enkelt at være kunde hos Hounisen - du kan have tillid til, at vi opfører os ordentligt."
- Jan Hounisen Locher

XX​


Vi ser frem til at kunne tilbyde sikre leveringer til alle vores kunder de næste mange år frem.

På vegne af hele Hounisen®

Jan Hounisen Locher
Direktør