Hounisen® Favoritliste - Spar tid på dine indkøb

Spar tid på alle dine indkøb online. Opret din egen Favoritliste på hounisen.com, og gennemfør dine bestillinger med få klik.

Bestilling af varer kan tage værdifuld tid væk fra arbejdet i laboratoriet eller klinikken. Mange laboratorier og lægeklinikker bruger derfor Hounisens® smarte Favoritlister, hvor du samler dine foretrukner artikler på én og samme side, så du hurtigt kan bestille efter behov.

Se hvordan du bruger det gratis værktøj i videoen herunder:

Mange muligheder med Favoritlister - vi hjælper dig

Du kan lave Favoritlister til hele afdelingen eller til individuelle projekter. Du kan også lave grupper af produkter, der passer til forskellige arbejdsgange, fx 'Rengøring' eller 'Blodprøvetagning'. Klik på stjerneikonet ☆ til højre for produkterne på webshoppen, og føj de enkelte varer til én eller flere af dine personlige Favoritlister

Du kan også lade os gøre arbejdet for dig. Send en liste med dine foretrukne produkter til salg@hounisen.com - så laver vi en personlig Favoritliste tilpasset dine ønsker.

Arbejder til i en lægepraksis, kan vi lægge en standard Favoritliste på din konto allerede i dag, som flere af vores kunder bruger til de daglige indkøb. Kontakt Hounisen®salg@hounisen.com, tlf. nr. 86 21 08 00 eller udfyldt venligst formularen herunder:

 

Hounisen® Hurtigkøb - Scan dine favoritter med mobilen

Har du en Favoritliste hos Hounisen® kan med et tryk på knappen 'Udskriv liste' få en PDF med stregkoder til alle varerne.

Scan stregkoden på den vare, du ønsker at bestille, ved hjælp af kameraet på din mobil, og varen tilføjes automatisk din kurv på hounisen.com.

Det er gratis at benytte både Hounisen® Favoritlister og Hurtigkøb, og det kræver ingen installation af en app for at komme i gang. Alt du skal gøre er at give tilladelse til, at siden må benytte kameraet på din mobil.

Se dine fordele, og kom i gang med Hounisen® Hurtigkøb her:

Få fri fragt med fste leveringer

Opretter du en fast leveringsaftale med Hounisen®, tilbyder vi fri fragt i hele Danmark.

Vores konsulenter kommer gerne på besøg for at præsentere alle fordelene ved en leveringsaftale.

Skriv til salg@hounisen.com eller ring på tlf. nr. 86 21 08 00 og få fuld adgang til alle fordele.