Thermo Scientific Chemicals - Consistent and Reliable

Thermo Scientific Chemicals er sammenslutningen af Acros Organics, Alfa Aesar og Maybridge. Hos Hounisen® får du adgang til et omfattende produktkatalog med over 80.000 kemikalier og reagenser.

Uanset om du arbejder med kemisk syntese eller materialevidenskab vil du finde kemikalier, der understøtter dine forsknings-, udviklings- og produktionsbehov. Gennem Hounisen® får du adgang til over 80.000 reagenser, solventer, opløsningsmidler og meget mere. Opret en leveringsaftale med Hounisen®, og få sikkerhed for levering til aftalt tid med et dedikeret kemilager i Danmark.

Det omfattende produktsortiment er tilgængelig i praktiske pakkestørrelser og med specifikationer, der passer til dine eksperimenter indenfor:

  • Organisk kemi
  • Anvendt kemi og Materialevidenskab
  • Kemi for Life Science
  • Analytisk kemi

Organisk kemi

Gennemse over 40.000 organiske kemikalier, bl.a. til hjælp med at transformere startmolekyler eller skabe de rigtige reaktionsbetingelser. Du finder reagenser og en bred vifte af byggesten og produkter til fremstilling, oprensning og analyse af organiske forbindelser.

     
 

Hold opløsningsmidler og reagenser tørre i længere tid

Lær, hvordan det praktiske Thermo Scientific™ AcroSeal™ emballagesystem kan hjælpe med at forbedre ydeevne og sikkerhed.

 
   
     

Anvendt kemi og Materialevidenskab

Udforsk en række uorganiske kemikalier, katalysatorer og metaller med høj renhed, der er fremstillet efter strenge standarder til din forskning. Med disse produkter kan du syntetisere forbindelser og bidrage til andre materialer, der bruges i energiproduktion, elektronikfremstilling og batteriudvikling.

     
 

Interaktivt periodisk system

Scroll ned på siden herunder, og se atomnummeret sammen med andre vigtige egenskaber for alle 118 grundstoffer ved at klikke på det periodiske diagram. Du kan også bruge det farvekodede periodiske skema med navne, symboler og atomvægte til at finde specifikke oplysninger, du har brug for til dit arbejde. Brugervenlige filtre giver dig mulighed for at sortere efter metaller, ikke-metaller, fysiske tilstande, gruppe, periode og mere.

 
  Find en udskriftsvenlig version her.  
     
   
  Grundstoffernes periodiske system blev først introduceret i midten af det 19. århundrede af Dmitry Mendeleev. Han organiserede grundstofferne efter atomnummer, som er lig med antallet af protoner fundet i kernen af grundstoffets atomer.  
     

Kemi for Life Science

Uanset om du leder efter prækvalificerede essentielle reagenser eller biblioteker af forskellige molekyler designet til at accelerere din opdagelsesproces, finder du alt hvad du skal bruge til at understøtte dine eksperimenter. Du kan også få adgang til en række bioaktive molekyler, herunder antibiotika, aminosyrer og signaltransduktionsreagenser.

     
 

Chemical Structure Search

Brug dette struktursøgeværktøj til at søge i databasen efter et nøjagtigt match eller et understrukturmatch på dit ønskede molekyle. Du kan også bruge værktøjet til at tegne og ændre standard organiske kemiske og organometalliske strukturer.

 
   
     

Analytisk kemi

Oprens og analysér med en komplette portefølje af tørre reagenser, salte, syrer, opløsninger og opløsningsmidler med høj renhed. Vælg pålidelige kromatografiopløsningsmidler og blandinger for at beskytte dine følsomme instrumenter, optimere resultater og opfylde laboratoriestandarder.

     
 

Thermo Scientific Chemicals

Læs mere om konsolideringen af Acros Organics, Alfa Aesar og Maybridge under Thermo Scientific-mærket her eller se nedenstående video for en kort introduktion.