Hounisen® - 50 år med sikre leveringer

Sikre leveringer og enkle løsninger til hospitaler, universiteter, lægeklinikker og industrien. Hounisens® 50-års jubilæum markerer et halv århundredes dedikeret samarbejde med offentlige og private virksomheder.

Da Sven Hounisen grundlagde Hounisen Laboratorieudstyr A/S den 1. juli 1973 var det med en solid erfaring inden for laboratoriebranchen og uddannelse inden for glasproduktion, som var - og stadig er - så vigtig for arbejdet i et laboratorium.

Allerede i 1973 havde Sven Hounisen et godt blik for, hvordan behovene ville udvikle sig i fremtiden, og da han fik kontakt til tyske Walter Sarstedt, som eksperimenterede med en plaststøbemaskine hjemme i kælderen, så han straks mulighederne for et nyt marked i Danmark. De to herrer gav hinanden håndslag på deres fremtidige samarbejde - og den aftale holder stadig.

I dag er det Jan Hounisen Locher, som står i spidsen for at føre Hounisen® sikkert videre. Det har blandt andet betydet en meget målrettet strategi med at tilbyde de allerbedste produkter indenfor glas og plast til de mest fordelagtige priser. Det betyder også, at de leverandører, vi samarbejder med, kun leverer det bedste til os og dermed til vores kunder. Som kunde hos os er du derfor garanteret topkvalitet og sikkerhed for levering.

Du er altid velkommen til at tage fat i vores faguddannede kundeservice på 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com, hvis du har et spørgsmål eller ønsker vejledning til valg af det rigtige udstyr til dit laboratorium.

- Jan Hounisen Locher
Direktør, Hounisen Laboratorieudstyr A/S

Hounisens® historie

For at vi kan vise dig tidslinjen, bedes du acceptere alle cookies. Klik på det lille grønne hjul i nederste venstre hjørne. Genindlæs evt. siden.

 
 

Hounisen® presseomtale