Mød Hounisen til LabDays 2022

Deltag i årets største fagmesse, LabDays 2022, der finder sted i Øksnehallen i København den 7.-8. september 2022. Besøg Hounisen på stand nr. 47, hvor vi står klar til at vise dig en række spændende nyheder og et bredt udvalg af certificerede forbrugsartikler til laboratoriet.

Efter flere års udsættelse er det i år med stor glæde, at Hounisen igen kan tage godt imod alle eksisterende og nye kunder på stand nr. 47.

Vi hjælper med at finde det helt rigtige udstyr til dit laboratorie, ligesom vi ser frem til at kunne løfte sløret for en række spændende nyheder, bl.a.:

  • Hounisen® leveringsaftale: Få sikkerhed for levering samt gratis lagerhotel med Danmarks største varelager til laboratoriet.
  • Pilotprojektet Hounisen® Returaftale: Sammen sætter vi fokus på at genanvende den brugte plast fra laboratorier.
  • Hounisen® Hurtigkøb: Scan og bestil dine varer direkte på webshoppen via mobilen, og gør dine indkøb endnu lettere.

Tilmeld dig gratis udstillingen her, eller tryk på knappen herunder:Tip - Som besøgende skal du vælge 'Ny registrering':

Få mest muligt ud af din tid på LabDays

Book allerede nu et 1:1-møde med en af Hounisens® specialister. Vi kan hjælpe dig med det meste til LabDays - resten finder vi ud af gennem vores stærke europæiske leverandørnetværk.

Fagmesse med seminarer og netværk

LabDays er en årlig fagmesse for alle, der arbejder med laboratorieteknik. Fagmessen giver dig indblik i nyheder og aktuelle emner indenfor branchen via en række miniseminarer, foredrag og paneldebatter. Der vil i år være adgang til følgende arrangementer:

  • Dansk Laborant-Forening afholder seminar torsdag den 8. september med temaet "Fremtidens Laborant"
  • Analytikerringen under Danmarks Farmaceutiske Selskab afholder 3 miniseminarer onsdag den 7. september
  • LSB Årsmøde 2022 afholdes den 7. september med temaet "Innovation i Sundhedsvæsenet"

Du kan se det fulde program for årets LabDays her. Parallelt med de faglige kurser og udstillinger vil der være rig mulighed for at deltage i netværksarrangementer og sociale aktiviteter.

   
  Det officielle program for LabDays 2022 kan læses på labdays.dk.  

Gratis adgang til udstillingen

Du kan få gratis adgang til messen ved at forudregistrere dig enten online eller ved ankomsten.

Registrerer du dig online, modtager du dit adgangskort pr. mail indenfor få minutter. Da adgangskortet skal scannes ved indgangen, skal det fremvises enten som et fysisk udprint eller på en telefon.

Tilmeld dig gratis udstillingen her, eller tryk på knappen herunder:

Du finder Hounisen på stand nr. 47.

Udstillingens åbningstider:

  • Onsdag den 7. september: kl. 09.00 - 16.00
  • Torsdag den 8. september: kl. 09.00 - 16.00

Adresse:
Øksnehallen
Halmtorvet 11
1700 København

Øksnehallen er kun 50 meter fra Københavns Hovedbanegård og 15 minutter fra Københavns Lufthavn.


LabDays kort fortalt

LabDays er en tilbagevendende årlig fagmesse, der afholdes i starten af september i skiftevis København og Aarhus. I de lige år finder LabDays sted i København, mens messen afholdes i Aarhus i de ulige år.

LabDays giver bioanalytikere, laboratorieteknikere, laboranter, biokemikere, forskere og indkøbere mulighed for at mødes og netværke samt få indblik i branchens nyheder gennem den store leverandørudstilling.