LabDays 2023 | Mød Hounisen® på stand nr. 2

Deltag på årets største fagmesse, LabDays, der finder sted i Aarhus Congress Center​ den 13. og 14. september 2023. Besøg Hounisen® på stand nr. 2, hvor vi står klar til at vise dig 50 års spændende laboratoriehistorie.

Vi hjælper med at finde det helt rigtige udstyr til dit laboratorie, ligesom vi ser frem til at kunne løfte sløret for en række spændende tiltag:

  • Tag med Hounisen® tilbage til 1973: Hør om en lille jysk virksomhed, der startede sit virke i en baggård i Aarhus og nu tæller 3 lagerhaller i Skanderborg.
  • Hounisen® leveringsaftale: Få sikkerhed for levering samt gratis lagerhotel med Danmarks største varelager til laboratoriet.
  • Pilotprojektet Hounisen® Returaftale: Sammen sætter vi fokus på at genanvende den brugte plast fra laboratorier.
  • Hounisen® Hurtigkøb: Scan og bestil dine varer direkte på webshoppen via mobilen, og gør dine indkøb endnu lettere.

Tilmeld dig gratis udstillingen her, eller tryk på knappen herunder:
(bemærk venligst, at servicen tilbydes af arrangøren af Labdays - evt. tekniske spørgsmål vedr. tilmelding bedes derfor rettet til J.B. Exhibitions)Tip - Som besøgende skal du vælge 'Ny registrering':

Få mest muligt ud af din tid på LabDays

Book allerede nu et 1:1-møde med en af Hounisens® specialister. Vi kan hjælpe dig med det meste til LabDays - resten finder vi ud af gennem vores stærke europæiske leverandørnetværk.

 

Fagmesse med seminarer og netværk

LabDays er en årlig fagmesse for alle, der arbejder med laboratorieteknik. Fagmessen giver dig indblik i nyheder og aktuelle emner indenfor branchen via en række miniseminarer, foredrag og paneldebatter.

Der var i 2022 bl.a. adgang til følgende arrangementer:

  • Dansk Laborant-Forening afholdte seminar med temaet "Fremtidens Fag som Laborant".
  • Analytikerringen under Danmarks Farmaceutiske Selskab afholdte 3 miniseminarer.
  • LSB Årsmøde blev afholdt med temaet "Innovation i Sundhedsvæsenet".

Du kan se det fulde program for LabDays 2023 her (når arrangøren åbner for det officielle program). Parallelt med de faglige kurser og udstillinger vil der være rig mulighed for at deltage i netværksarrangementer og sociale aktiviteter.

     
  Det officielle program for LabDays 2023 kan læses på labdays.dk.  

Gratis adgang til udstillingen

Du kan få gratis adgang til messen ved at forudregistrere dig enten online eller ved ankomsten.

Registrerer du dig online, modtager du dit adgangskort pr. mail indenfor få minutter. Da adgangskortet skal scannes ved indgangen, skal det fremvises enten som et fysisk udprint eller på en telefon.

Tilmeld dig gratis udstillingen her, eller tryk på knappen herunder:
(bemærk venligst, at servicen tilbydes af arrangøren af Labdays - evt. tekniske spørgsmål vedr. tilmelding bedes derfor rettet til J.B. Exhibitions)

Du finder Hounisen på stand nr. 2 (lige ved hovedindgangen)

Udstillingens åbningstider:

  • Onsdag den 13. september: kl. 09.00 - 16.00
  • Torsdag den 14. september: kl. 09.00 - 16.00

Adresse:
Aarhus Congress Center​
Margrethepladsen 1
8000 Aarhus

Tlf.: +45 8936 2040
E-mail: conference.aarhus@radissonblu.com

Aarhus Congress Center​ ligger kun 550 meter fra Aarhus Hovedbanegård.

LabDays kort fortalt

LabDays er en tilbagevendende årlig fagmesse, der afholdes i starten af september i skiftevis København og Aarhus. I de lige år finder LabDays sted i København, mens messen afholdes i Aarhus i de ulige år.

LabDays giver bioanalytikere, laboratorieteknikere, laboranter, biokemikere, forskere og indkøbere mulighed for at mødes og netværke samt få indblik i branchens nyheder gennem den store leverandørudstilling.