Den rigtige pipettespids er nøglen til korrekt dosering

Din pipettes nøjagtighed afhænger af, om der er et korrekt match mellem din pipette og de pipettespidser, du bruger.

Som én af de førende producenter af pipettespidser har SARSTEDT gennem årtier gjort det til en mærkesag at fremstille pålidelige kvalitetsspidser, der regelmæssigt bliver kontrolleret i kombination med pipetter af førende producenter, bl.a. Finnpipette™, Biohit-Sartorius®, Gilson® og Eppendorf®.

Derfor kan SARSTEDT garantere, at pipettespidserne er forenelige med hensyn til nøjagtighed og præcision, og at de ikke overstiger de angivne fejltolerancer i den internationale standard DIN EN ISO 8655 samt German Weights & Measures Regulation.

Køb SARSTEDT pipettespidser →

   

Pipettespidser til alle opgaver i laboratoriet

Prøv selv: SARSTEDT har udviklet en interaktiv kompatibilitetstabel, der viser, hvilke pipettespidser du kan bruge sammen med hvilke pipettemærker.

SARSTEDT pipettespidser fås i poser, bokse og i økonomiske refill-systemer, der sikrer bred anvendelighed.

 

Find den rette pipettespids til din pipette →

 

Pipettespidser uden filter


Pipettespidser i størrelser fra 10-1250 µl samt med ekstra længde og volumen op til 10 ml. Pipettespidserne fås desuden som sterile, Biosphere® plus eller PCR-certificerede.

Køb pipettespidser uden filter →

 

     
 

Pipettespidser med filter


Pipettespidser med filter Pipettespidser med filter i størrelser fra 0,10-1250 µl. Det hydrofobe filtermateriale forhindrer, at aerosoler når op i pipetteskaftet og kontaminerer såvel pipetten som selve prøven. Pipettespidserne er sterile, Biosphere® plus-certificerede.

Køb pipettespidser med filter →

     
 

Low retention pipettespidser


Low retention pipettespidser er designet til viskøst materiale, da den optimerede inderside øger udskillelsen af prøvemateriale, så selv den mindste dråbe prøvemateriale kommer med.

Køb low retention pipettespidser →

     
 

Gelloader pipettespidser


Gelloader pipettespidser er en særlig type pipettespids med en lang kapillarspids, der er velegnet til at loade prøver ned i agarose- eller SDS-geler.

Køb gelloader pipettespidser →

 

         
 

Tag Hounisen® med på råd

     
         
 

Er du i tvivl om, hvorvidt SARSTEDT passer til din pipette?

Vi hjælper dig gerne med at finde den rette pipettespids.

Ring (+45) 86 21 08 00
Skriv til salg@hounisen.com