Bruger du cryorør, hvor det ikke er nødvendigt?

Fryser du ikke dine rør ved cryotemperatur -196 °C, så er der et bedre alternativ; nemlig mikrorør fra Sarstedt. Sarstedts mikrorør er state-of-the-art og kan bruges til transport, prøvehåndtering og opbevaring ved temperaturer ned til -80 °C.

Hvorfor bruge et mikrorør fremfor et cryorør?

For det første er det væsentligt billigere end et cryorør. Også selvom både rør og låg er fremstillet i samme materiale som cryorør (polypropylen).

Derudover har mikrorøret et luk-let låg og riller til enkelthåndsbetjening ved brug af tilhørende stativ. En O-ring i skruelåget gør desuden, at mikrorøret slutter mere tæt end et cryorør.

Er du stadig ikke overbevist? Der er mange flere fordele ved at bruge et Sarstedt mikrorør:

  • Kan autoklaveres ved 121 °C
  • Kan langtidsfryses ved -80 °C
  • Fås i mange størrelser, fra 0,5-2 ml
  • Er ideelle til farvekodning med op til 10 farver
  • Passer i de fleste fryseæsker, racks, centrifuger m.v.
  • Kan centrifugeres op til 20.000 x g
  • Fås som PCR Performance Tested eller Biosphere® plus-certificeret

Ring 86 21 08 00 eller skriv til salg@hounisen.com og få en GRATIS PRØVE på den udgave, du har brug for.

[Vareeksempler: Varenummer: 72.693 // Varenummer: 72.694]

Fryseæsker til kun 16 kr./stk. v/ 10 stk. Mangler du en fryseæske til dine 1,5 og 2 ml mikro- eller cryorør, kan du lige nu gøre en usædvanlig god handel. Fryseæskerne har en inddeling på 9 x 9 og passer til alle gængse fryse-racks på markedet. Derudover har fryseæskerne en række fordele: ✓ Fremstillet i polypropylen, der tåler frysning til -196 °C ✓ Kan autoklaveres ved 121 °C ✓ Passer til rør med Ø op til 12,5 mm og højde op til 50 mm ✓ Gennemsigtigt låg ✓ Fås i op til 10 farver samt transparent