Dag-til-dag-levering af lagervarer

Vælg Hounisen® når det skal gå stærkt: Vi tilbyder dag-til-dag-levering af lagervarer bestilt inden kl. 12 på hverdage. Når vi leverer med GLS, bliver din pakke klimakompenseret gennem ClimatePartner uden ekstra omkostninger for dig.


Produceret af Kasper Bøttern

Vi har opgraderet størrelsen på vores varelager i Skanderborg. Det betyder, at vi altid har standardvarer og mere kritiske varer klar på hylderne i Danmark, og vi er gearet til at ekspedere dine ordrer hurtigt og til tiden.

Vores pakkedistributør GLS klimakompenserer for den samlede CO2-udledning ved leveringerne, indtil det bliver teknologisk muligt at fjerne alle miljøbelastende aktiviteter.

Som kunde kan du hjælpe med at reducere CO2-udledningen ved at samle dine bestillinger - på den måde sparer du fragtgebyret og får færre mindre pakker leveret.

Find ClimatePartner-dokumentation her, eller se hvordan Hounisen® selv handler her.

     
 

Bestil GLS fuldmagt til erhverv

- få leveret din pakke, selvom du ikke er på kontoret

 
 

Med en fuldmagt behøver du ikke være på kontoret for at modtage din pakke. GLS stiller pakken uden en underskrift præcis dér, hvor du ønsker på din erhvervsadresse. Så bruger vi ressourcerne bedst muligt ved ikke at lade fragtmanden køre forgæves.

Bestil fuldmagt her