Jubilæumsquiz: Hvor godt kender du Hounisen®?

Tag jubilæumsquizzen og få svarene, når du tilmelder dig Hounisens® nyhedsbrev. Vi trækker lod om 3 lækre chokoladekurve.

Kan du ikke se quizspørgsmålene herunder? Giv venligst tilladelse til brugen af cookies, og vent et øjeblik. Genindlæs eventuelt siden. Du kan sagtens deltage, selvom du i forvejen modtager nyhedsbrevet.

 

Præmie og konkurrenceregler

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, deltager du samtidig i lodtrækningen om 1 af 3 lækre chokoladekurve fra Hounisen®. Konkurrencen slutter den 28-04-2023, og vinderen trækkes i uge 18 2023. Vi kontakter vinderen direkte på den mail, vi modtager svaret fra. Hver person kan kun deltage én gang.

 

Sådan gør du

Du får 3 spørgsmål med hver 3 svarmuligheder. For hvert spørgsmål får du også et hint, der måske kan hjælpe dig videre i quizzen.

Klik på cirklen ud for det svar, du mener er korrekt (markeres med en rød prik), og klik på knappen 'Næste spørgsmål'. Efter 3. og sidste spørgsmål klikker du på knappen 'Videre i quizzen'. Tilmeld dig til sidst Hounisens® nyhedsbrev for at få svarene, og deltag samtidig i lodtrækningen om 1 af 3 lækre chokoladekurve.

Quizspørgsmål

Spørgsmål 1: Hvornår blev Hounisen Laboratorieudstyr A/S grundlagt?
(Hint - Hounisen® fejrer 50-års jubilæum i 2023...)
Svarmuligheder:
● 1969
● 1973
● 1989

Spørgsmål 2: Hvor flyttede Hounisen® sit hovedkvarter hen i 2014?
(Hint - Hounisen® flyttede tættere på E45 for at sikre endnu hurtigere levering...)
Svarmuligheder:
● Kolding
● Randers
● Skanderborg

Spørgsmål 3: Hvornår afholdes Campus Hounisen® i 2023?
(Hint - Det er samme dag, som sidste Campus Hounisen® blev afholdt tilbage i 2018...)
Svarmuligheder:
● 5. maj
● 15. maj
● 25. maj

Hounisens® nyhedsbrev

Nyhedsbrevet bliver udsendt ca. en gang om måneden. Med din tilmelding til nyhedsbrevet godtager du, at vi må sende dig tilbud og anden markedsføring på den angivne mail. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen ved at trykke på linket nederst i mailen.

Har du brug for vejledning i laboratoriet eller klinikken?
salg@hounisen.com | (+45) 86 21 08 00