Quiz: Hvor godt kender du Hounisen®?

Tag quizzen og få svarene, når du tilmelder dig Hounisens® nyhedsbrev. Vi trækker lod om en lækker chokoladekurv blandt alle rigtige svar.

 

Kan du ikke se quizspørgsmålene herover? Giv venligst tilladelse til brugen af cookies, og vent et øjeblik. Genindlæs eventuelt siden. Du kan sagtens deltage, selvom du i forvejen modtager nyhedsbrevet.

Sådan gør du

Du får 3 spørgsmål med hver 3 svarmuligheder. For hvert spørgsmål får du også et hint, der måske kan hjælpe dig videre i quizzen.

Klik på cirklen ud for det svar, du mener er korrekt (markeres med en rød prik), og klik på knappen 'Næste spørgsmål'. Efter 3. og sidste spørgsmål klikker du på knappen 'Videre i quizzen'. Tilmeld dig til sidst Hounisens® nyhedsbrev for at få svarene, og deltag samtidig i lodtrækningen om en lækker chokoladekurv.

Quizspørgsmål

Spørgsmål 1: Hvem grundlagde Hounisen Laboratorieudstyr A/S i 1973?
(Hint - Hounisen® XX...)
Svarmuligheder:
● Sven
● Jørgen
● Erik

Spørgsmål 2: Hvilken større tysk leverandør har Hounisen® samarbejdet med siden 1975?
(Hint - Hounisen® XX...)
Svarmuligheder:
● Karl Hecht
● Kautex Textron
● SARSTEDT

Spørgsmål 3: Hvilket innovativt system er udviklet af Hounisen® og produceret af SARSTEDT?
(Hint - Hounisen® XX...)
Svarmuligheder:
● Refill Revolution
● Lukket formalinsystem
● CellTrack

Konkurrenceregler og nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, deltager du samtidig i lodtrækningen om en lækker chokoladekurv fra Hounisen®. Konkurrencen slutter den 26-05-2023, og vinderen trækkes samme dag. Vi kontakter vinderen direkte på den mail, vi modtager svaret fra. Hver person kan kun deltage én gang.

Nyhedsbrevet bliver udsendt ca. en gang om måneden. Med din tilmelding til nyhedsbrevet godtager du, at vi må sende dig tilbud og anden markedsføring på den angivne mail. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen ved at trykke på linket nederst i mailen.

Har du brug for vejledning i laboratoriet eller klinikken?
salg@hounisen.com | (+45) 86 21 08 00