Quiz: Hvor godt kender du Hounisen®?

     
  Konkurrencen er slut.
Vinderne vil blive kontaktet direkte.
Tak for at quizze med.
 
     


Tag quizzen og find ud af, hvor godt du kender Hounisen®. Du får svarene og deltager i konkurrencen, når du tilmelder dig vores gratis nyhedsbrev. Vi trækker lod om 3 x lækre chokoladekurve blandt alle rigtige svar.

Sådan gør du

Du får 3 spørgsmål med hver 3 svarmuligheder. For hvert spørgsmål får du også et hint, der kan hjælpe dig videre i quizzen.

Klik på cirklen ud for det svar, du mener er korrekt (markeres med en rød prik), og klik på knappen 'Næste spørgsmål'. Efter 3. og sidste spørgsmål klikker du på knappen 'Videre i quizzen'.

Tilmeld dig til sidst Hounisens® nyhedsbrev for at få svarene, og deltag samtidig i lodtrækningen om 1 af de 3 chokoladekurve, vi sætter på højkant.

Kan du ikke se quizspørgsmålene herover? Giv venligst tilladelse til brugen af cookies, og vent et øjeblik. Genindlæs eventuelt siden. Du kan sagtens deltage, selvom du i forvejen modtager nyhedsbrevet.

Quizspørgsmål


Spørgsmål 1
Hvem grundlagde Hounisen Laboratorieudstyr A/S i 1973?
(Hint - Hounisen® er en 100% danskejet familievirksomhed...)

Svarmuligheder:
● Sven
● Jürgen
● Eric
 

Spørgsmål 2
Hvilken tysk leverandør har Hounisen® samarbejdet med siden 1975?
(Hint - Leverandøren er blandt de største på verdensplan indenfor laboratorieudstyr...)

Svarmuligheder:
● Karl Hecht
● Kautex Textron
● SARSTEDT
 

Spørgsmål 3
Hvilket innovativt system har Hounisen® udviklet?
(Hint - Systemet produceres i dag af SARSTEDT...)

Svarmuligheder:
● Refill Revolution
● Lukket formalinsystem
● CellTrack
 

     
 

Konkurrenceregler og nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, deltager du samtidig i lodtrækningen om 1 af de 3 lækre chokoladekurve fra Hounisen®. Konkurrencen slutter den 29-09-2023 kl. 12.00, og vinderen trækkes umiddelbart herefter. Vi kontakter vinderne direkte på den mail, vi modtager svaret fra. Hver person kan kun deltage én gang.

Med din tilmelding til nyhedsbrevet godtager du, at vi må sende dig tilbud og anden markedsføring på den angivne mail. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen ved at trykke på linket nederst i mailen.

 
     

 

Kontakt Hounisen® hvis du har spørgsmål:
salg@hounisen.com | (+45) 86 21 08 00