Engangsartikler til klinik og praksis

Her finder du vores udvalg af engangsartikler til klinikken. Der er mange engangsartikler, der indgår som en selvfølge i klinikkens dagligdag og vi har gjort os umage for at finde netop de forbrugsartikler, der bare skal være der. Vi ønsker at levere velfungerende forbrugsartikler til en fornuftig pris. Kontakt os, hvis du har brug for at prøve kvaliteten inden du køber ind, vi har vareprøver på det meste.

På siden her finder du blandt andet engangsnyrebækkener i pap, hygiejniske let anvendelige opkastposer og engangsplastbægre på 100 eller 200 ml. Vatpinde og tungespatler har vi i flere udgaver, der alle er fremstillet i træ. Engangsartikler dækker også over ting som beklædning, lejepapir og anden afdækning og de lidt mere muntre ting som tyggegummi og trøstelegetøj.

Kigger du efter mere specifikke engangsartikler så se også kategorien Forbrugsvarer, hvor du finder sprøjter og kanyler, handsker og meget mere. Eller kig under Engangsinstrumenter for blandet andet gynækologiske-, dermatologiske- og kirurgiske instrumenter.

Mangler du en bestemt engangsartikel til klinikken, så kontakt gerne Hounisens kundeservice på 86 21 08 00 - så finder vi den forbrugsartikel, du er på udkig efter.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale