Go to top

Dermatologisk udstyr til hudpatologi i praksis

Biopsien kan foretages med en hudstanse, der har en skarp rørformet kniv for enden af et håndtag i plast. Hudstansen trykkes ned over det berørte område og drejes rundt, indtil prøven kan fjernes med eksempelvis en pincet fra hudunderlaget. Det er vigtigt, at proceduren udfores under sterile forhold for at undgå betændelse og sikre en hurtigere heling med mindre ardannelse. Prøven fikseres i formalin og bruges efterfølgende i den videre diagnosticering af patienten.

En hudcurette har modsat hudstandsen en rund curettering for enden af håndtaget, der bl.a. kan bruges til at fjerne vorter og andre godartede neoplasmer i huden.

Uanset dine ønsker til dermatologisk engangsudstyr, kan du via Hounisen få adgang til et meget omfattende sortiment fra Tysklands største indkøbsforening til lægepraksis. Vi har et stort varelager i Skanderborg syd for Aarhus, og kan derfor levere varer, vi har på lager allerede dagen efter. Bestil hurtigt og enkelt på hounisen.com eller kontakt vores kundeservice på 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com, hvis du har spørgsmål til vores produker eller din bestilling.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale