Mikroskopi og tilbehør

Leder du efter et nyt mikroskop, er du kommet det rigtige sted. Vi forhandler det medicinske fasekontrast Medicus Plus PH mikroskop fra tyske Hund-Wetzlar. Mikroskopet er særdeles velegnet til den daglige mikroskopi af f.eks. urin, wet-smear m.v. i klinikken.

Derudover har vi selvfølgelig også et stort udvalg af diverse tilbehør til mikroskopi. Se blandt andet vores udvalg af dækglas i standard størrelser. Eller hvad med vores uslebne objektglas der fås både med og uden mat skrivefelt.

Ligeledes har vi også forskellige forsendelses- eller opbevaringsmuligheder til dine forskellige objektglas. Der er f.eks. en forsendelsesæske med plads op til 10 objektglas. Du kan også vælge mellem opbevaringsæsker fremstillet i enten plastik eller træ med plads til opbevaring af op til 100 objektglas.

Du finder også her den smarte objektglas dispenser med plads til 72 objektglas i standard størrelse 76 x 26 mm. Objektglasautomaten sikrer dine objektglas ikke bliver støvede og nedsætter risikoen for fingeraftryk på objektglassene.

Sidst, men ikke mindst, tilbyder vi også indikatorsticks til hurtig bestemmelse af pH-værdi i væske.

Fandt du ikke lige dét, du skulle bruge? Så kontakt gerne vores kundeservice på 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage 8.00-16.00 (fredage 8.00-15.30).

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale