Køb XHL og fiberoptiske LED otoskoper til professionel øreundersøgelse

Otoskoper til otoskopiske undersøgelser af øregangen og trommehinden. Otoskopi foretages typisk i forbindelse med øresmerter eller nedsat hørelse til identifikation af fremmedlegemer eller en nærmere undersøgelse af trommehindens tilstand. Et otoskop består af et hoved, der monteres på et ladegreb med batteri. Otoskophovedet er med indbygget lyskilde og et forstørrelsesglas, der kan forstørre de undersøgte dele i øregangen. Otoskophovedet beskyttes af en øretragt, der findes i flere størrelser, så det passer med størrelsen på den undersøgte øregang. Det er værd at bemærke at fiberoptisk lys (F.O.) sikrer jævn belysning i hele synsfeltet.

Når du skal vælge otoskop, er det værd at kigge på lys, farvegengivelse og forstørrelse. Derudover kan der være flere funktion eller måske størrelsen, gør det ene mere egnet end de andre til dit formål.

Læs mere

Almindeligvis er forstørrelsen i et otoskop 3 gange, men med HEINE BETA® 400, får du et luksusotoskop med hele 4,2 gange forstørrelse og mange andre brugbare egenskab, læs mere om HEINE BETA® 400.

Otoskoperne er lette og kan anvendes med en hånd. De fås i mange modeller så du kan vælge den, der passer til dit behov. Nogle modeller har mulighed for lys regulering, udvidelse af synsfelt, tilslutning til pneumatisk test og meget mere. Kontakt os, hvis du ikke kan finde det du leder efter.

Hounisen forhandler otoskoper i bedste kvalitet fra HEINE (HEINE BETA®, 100, 200, 400 og HEINE mini 3000®) og KaWe (COMBILIGHT®, EUROLIGHT® og PICCOLIGHT®). Køb dit professionelle otoskop hos Hounisen, og få fri fragt på din ordre. Du kan altid ringe 86 21 08 00 eller skrive til salg@hounisen.com for at få råd og vejledning af vores kyndige kundeservice - både til valg af nyt otoskop eller andet professionelt undersøgelsesudstyr til klinikken.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg vælge et otoskop med XHL eller LED lys?

XHL-halogenlys gengiver farverne nær perfekt og tidligere var det det bedste valg, men LED teknologien er udviklet så LED nu er et rigtig godt alternativ med lang levetid for både batteri og pære og ofte endnu kraftigere lysintensitet og bedre farvegengivelser. Både XHL og LED holder samme lysintensitet gennem hele opladningen. XHL er det billigste valg, men pæren skal af og til skiftes, hvorimod LED har meget lang levetid og dermed ingen udgifter eller besvær med at skifte pære.

Hvad betyder F.O. for otoskoper?

F.O. står for fiberoptik. Fiberoptisk lys ledes gennem glasfibre fra otoskopets hals og giver klart lys i hele otoskobets synsfelt. Hvor pæren i otoskoper uden F.O. sidder i otoskopets hoved og laver en lille skygge i synsfeltet. Lyset er refleks- og skyggefrit. Fiber optiske optoskoper kan vælges med enten XHL eller LED, vælg LED for det bedste lys til undersøgelse af indre øre.

Læs mere om F.O., XHL og LED på her HEINEs hjemmeside.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale