Varenummer: 0015.0350

Beskrivelse:
KaWe goniometer t/ måling af store led

Størrelse mm: 210

På lager

Log ind eller Bliv kunde for at se priser og købe på Hounisen.com

Log ind

Undersøgelse af bevægeapparatet

En undersøgelse af bevægeapparatet kan indebære måling af et leds bevægelsesområde. For visse led fx albueleddet gøres dette ved hjælp af et goniometer, der er en vinkelmåler til led. Det måles hvor mange grader leddet kan strækkes og bøjes, hvilket indikerer leddets mobilitet.

Goniometeret er fremstillet i transparent plast påtrykt både centimetermål og tydelig vinkelmåler. Den består af to ben, hvor af den ene er fast og den anden kan flyttes. Ved måling af en albues mobilitet lader man det faste ben på goniometeret ligge langs overarmen og indstiller det andet ben efter underarmen, vinklen kan da aflæses ud for pilen.

Goniometre anvendes ofte i forbindelse med genoptræning og fysioterapi, hvor man kan følge udviklingen af mobilitet over tid. Da man godt kan se sig blind på udviklingen og have svært ved at se små forbedringer, er goniometeret et godt værktøj.

Vi forhandler en bredvifte af udstyr til fysiske patientundersøgelser som du kan finde i kategorien Undersøgelse. Har du brug for hjælp til at finde de rette produkter, så kontakt os på salg@hounisen.com eller på telefon 86 21 08 00.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale