Varenummer: 0976.9914

Beskrivelse:
pH-fix Universal, pH 0-14

:

På lager

Log ind eller Bliv kunde for at se priser og købe på Hounisen.com

Log ind

pH-stick til pH-kontrol i klinikken

En pH-stick anvendes typsik i almen praksis til bestemmelse af pH-værdien i urin samt til pH-kontrol under graviditet, hvor en ændring i pH-værdien kan være indikator for bakteriel infektion.

Selve testen foregår ved, at en pH-stick dyppes ned i en prøve i ca. 1 sekund. Den overskydende væske rystes af, hvorefter man sammenholder farven på pH-sticken med den medfølgende farveskala. Skalaen på pH-værdien går fra 0-14, hvor 0 indikerer en stærk syrlig væske, 7 en neutral væske og 14 indikerer en stærk basisk væske.

Hounisen forhandler de farvefaste pH-Fix indikatorsticks fra MACHEREY-NAGEL, der hverken drypper eller misfarver den undersøgte væske. Felterne er beskyttet af en kemisk binding, hvilket sikrer nøjagtig sammenligning med farveskalaen, ligesom prøven ikke forurenes af indikatorfarvestoffer. Dette sikrer en pålidelig pH-bestemmelse.

pH-Fix sticks har 4 forskellige farvede indikatorfelter, der dækker hele pH-området fra 0 til 14. Den enkelte pH-stick måler 6 x 85 mm, og det lange plasthåndtag gør, at du undgår at komme i kontakt med væsken med fingrene. Farveskalaen kan tydeligt ses på forsiden af æsken. Æsken er designet for en let håndtering med smarte kanter, der forhindrer, at de enkelte pH-sticks sætter sig fast, når låget lukkes, ligesom kanten gør det let at udtage de enkelte sticks.

Som medicinsk producent er MACHEREY-NAGEL certificeret i henhold til derektivet om medicisk udstyr, ISO 13485, og virksomheden er blandt de få producenter, der kan tilbyde CE-mærkede pH-sticks til professionel brug.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale