Køb husholdningsartikler til den daglige rengøring

Leder du efter diverse husholdningsartikler til brug ved den daglige rengøring i klinikken, så er du landet det rette sted. Hos Hounisen fører vi et stort udvalg af forskellige slags affaldssække og -poser samt affaldsstativer til almindeligt papiraffald. Du finder også tolags toiletpapir fra Pristine i ekstra blød kvalitet.

Derudover har vi lejepapir, servietter og håndklædeark med tilhørende dispenser. Dertil finder du affaldssække fra 15 liter og op til 120 liter i forskellige farver og materialer.

Mangler du diverse hygiejneartikler til dametoilettet, er det ligeledes at finde i denne kategori. Det gælder blandt andet hygiejneposer med motiv og tilhørende stativ.

Vi har også engangsforklæder i plast, hygiejne mundbind og rengøringshandsker i kraftig naturlatex med bomuldsfor.

Polytex® rengøringskludene er uundværlige til den daglige rengøring i klinikken. De er slidstærke, fnugfri og velegnet til mange forskellige formål.

Sidst med ikke mindst finder du diverse doseringspumper og sprayhoveder, der passer til produkt sortimentet fra Medichem®.

Har du brug for hjælp med dit køb af husholdningsartikler? Så kontakt gerne vores kundeservice på 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com, som står klar til at finde de helt rette artikler til klinikken.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale