Komplet program til instrumentrengøring og -desinfektion

Du kan vælge at foretage en manuel genbehandling af dine instrumenter med Sekusept® aktiv eller Medichem® desinfektionsmidler, der begge overholder retningslinjerne for området.

De fleste lægepraksis vælger at lade en instrumentopvaskemaskine udføre instrumentrengøring og -desinfektion, idet det sparer tid i rengøringsprocessen. Derudover skal man være opmærksom på, at instrumentrengøring ikke bør udføres manuelt, hvis der er tale om hulrumsinstrumenter. Utensilier til instrumentopvaskere, sterilisationsovne og autoklaver finder du til konkurrencedygtige priser hos Hounisen, og vi kan levere fra dag-til-dag, når du bestiller en lagervare inden kl. 12 på hverdage.

Vi fører desuden et udvalg af de letaflæselige Wash-Checks testindikatorer til kvalitetskontrol af rengøring ved både manuel og maskinel instrumentopvask og -desinfektion. Wash-Checks overholder de gældende normer for området og produceres af Dr. Früh Control GmbH i Tyskland.

Har du spørgsmål til instrumentrengøring og de produkter, du finder på denne side, så tøv ikke med at kontakte Hounisens kundeservice på 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com. Vi sidder klar alle hverdage 8.00-16.00 (fredage 8.00-15.30) til at besvare din henvendelse.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale