Indsamling og analyse af urin og fæces

Hos Hounisen forhandler vi en lang række forbrugsartikler, der er nyttige til indsamling og analyse af den menneskelige udskillelse af urin og fæces. Ved analyse af affaldsstofferne ved udskillelse af urin og fæces kan der gives vigtige indikationer på eventuelle infektioner til brug i den videre diagnostisering.

Indsamlingen af urin og fæces bør foretages i en egnet beholder til formålet; dels for at sikre en hygiejnisk håndtering, dels for at sikre mod kontaminering af prøven. Til urinindsamling har vi en række praktiske beholdere fra SARSTEDT, bl.a. urinbægre med tætsluttende skruelåg, så du indgår lækage, samt den populære Urin-Monovette®, der fås med eller uden stabilisator (borsyre). Til indsamling af fæcesprøver finder du rør i flere størrelser med integreret ske i låget, der ligeledes produceres af SARSTEDT.

Til analyse af urinprøver tilbyder vi en lang række produkter, der er optimeret til urindyrkning og resistensbestemmelse. Her kan du vælge mellem Uricult® dipslides (almindelig, Plus og Trio), Flexicult® urinkit eller Müller-Hinton agarplader, der kan bruges ved mistanke om urinvejsinfektion (UVI). Vi tilbyder desuden varmeskabe til inkubation og dyrkning af urinprøverne, samt tilbehør til udstrygning, afmåling og afdækning af urinprøverne.

Har du spørgsmål til Hounisens produkter til håndtering og analyse af urin og fæces, eller ønsker du en vareprøve, er du velkommen til at kontakte Hounisens kundeservice på 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com. Du kan også booke et besøg af vores udkørende konsulent, der vil kunne give dig den rette vejledning til valg af udstyr til indsamling og analyse af urin og fæces i praksis.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale