Find alt til akutberedskab og hjertestop hos Hounisen

Det korrekte udstyr giver sikkerhed, tryghed og ikke mindst mulighed for optimal behandling i den sjældne og krævende situation ved et hjertestop.

Hos Hounisen finder du en ME PAD hjertestarter i en fuld- eller semiautomatisk udgave - begge med dansktalende vejledning og voksen/barn-funktion. Hjertestarterne leveres klar til brug med batteri og elektrodesæt og er med 5 års garanti. Vi tilbyder desuden en 5-årig service-pakke, hvor vi automatisk sender et nyt elektrodesæt til din praksis, når det er tid til at skifte.

Akuttasker finder du ligeledes hos os i flere størrelser, og med mulighed for at vælge en tilhørende Standard eller Premium udstyrspakke.

Bliv klar til akkreditering

Er din praksis blandt de udvalgte, der skal akkrediteres, skal klinikken opfylde akkrediteringsstandard 2.4 - Akutberedskab og hjertestop samt 09 - Basal hjerte-lungeredning fra Den Danske Kvalitetsmodel, DDKM.

Det betyder, at alle i klinikken skal kende deres funktioner og opgaver i forbindelse med akut sygdom og/eller hjertestop. Samtidig skal der være lægemidler og eventuelt hjertestarter, maske og ballon til kunstig ventilation til rådighed i klinikken til basal hjerte-lungeredning. Lægemidler, hjertestarter m.v. skal være tilgængelige og brugbare, således at de er klar til brug ved akut sygdom/hjertestop. Det indebærer bl.a. tjek af batteri og holdbarhed af elektroder samt lægemidler.

Uanset om din praksis skal akkrediteres eller ej, hjælper vi gerne med at vælge det rette udstyr til akutberedskab og hjertestop. Ring til kundeservice på 86 21 08 00 og få råd og vejledning.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale