Genanvendelige instrumenter i bedste kvalitet til praksis

I denne kategori finder du Hounisens store udvalg af genanvendelige instrumenter til klinikken. Vi forhandler bl.a. instrumenter til gynækologiske undersøgelser i form af vaginalspekler, tænger og uterussonder, der kan genanvendes efter sterilisering.

Er du på udkig efter genanvendelige instrumenter til at foretage kirurgiske indgreb, finder du et stort udvalg i kategorien Instrumenter, flergangs-. Her finder du bl.a. er stort udvalg af pincetter, sakse, nåleholdere, klemmer og sonder, der er certificeret i henhold til DIN ISO 9001 og DIN EN ISO 13485.

Vi tilbyder også et sortiment indenfor skadestueudstyr til akut behandling i klinikken, bl.a. næsespekler, knopsonder eller øre-/næsepincetter.

Skal der foretages en øreskylning, kan der med fordel anvendes en manuel øreskylningssprøjte, der findes i to størrelser, 75 og 100 ml.

Mangler du udstyr til opbevaring af dine instrumenter, kan du vælge imellem en instrumentæske eller stålbæger i rustfrit stål. Instrumentæsken hjælper dig med et holde styr på alle instrumenter under operation og det tilhørende låg sikrer, at instrumenterne ikke forurenes af omgivelserne inden brug.

Kontakt os gerne på 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com hvis du har spørgsmål til vores instrumenter eller ønsker et uforpligtende besøg i din praksis.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale