Blodsukkermåling i bedste kvalitet til praksis

Her kan du købe blodsukkermåler i høj kvalitet fra Omnitest® til screening, monitorering og diagnosticering af diabetes. Til HemoCue® systemerne kan du købe mikrokuvetter.

Blodsukker er et udtryk for mængden af sukker i blodet (glukoseniveauet) og måles ved brug af en blodsukkermåler, der er et håndholdt apparat til maskinel aflæsning af en blodprøve. Blodsukkermålingen foretages ved at påføre en dråbe blod fra siden af fingerspidsen på en teststrimmel, der placeres i blodsukkermåleren, hvorefter glukoseværdien aflæses.

Blodsukker måles i millimol per liter (mmol/l), hvor normalværdien for ikke-diabetikere ligger på 4-7 mmol/l, mens patienter med type 1 og type 2 diabetes har værdier, der falder udenfor de normale grænser. 

Præcis monitorering og løbende kontrol af diabetespatienter med forhøjet glukoseniveau er væsentlig for at kunne mindske risikoen for sendiabetiske komplikationer. Til det formål forhandler Hounisen blodsukkermålere med unikke fordele.

Omnitest® 3 blodsukkermåleren er et handy og mobilt apparat, der selv med en meget lille blodmængde kan vise resultater indenfor få sekunder. Blodsukkermåleren kan lagre op til 360 resultater med tid og dato, og har desuden en praktisk strimmelejektor.

HemoCue® 201+ og 201 RT systemet fungerer ved brug af små mirkokuvetter, hvortil blodet tilsættes. Den unikke kuvetteteknologi giver høj nøjagtighed og reducerer risiko for smittespredning, idet selve apparatet ikke kommer i kontakt med patienten. Køb dine mikrokuvetter 201til HemoCue® 201+ og 201 RT systemer her.

Med QuikRead go apparatet kan du få sikre svar på HbA1c indholdet i en 1 µl blodprøve fra et fingerprik. Svaret kommet elektronisk inden for 6 minutter. HbA1c testkittet indeholder kuvetter og blodprøveopsamlere til 25 tests. Har du allerede et QuikRead go apparat er det en nem måde at teste og få svar mens patienten stadig er i klinikken.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale