Køb engangssprøjter og engangskanyler

Hos Hounisen fører vi et udvalg af engangssprøjter fra Chirana®, Discardit® og Omnifix® samt kanyler fra Chirana®. Ydermere finder du et udvalg af venekatetre og tilbehør til infusion.

Du finder sprøjterne i flere forskellige størrelser, samt kanyler der er fremstillet i rustfrit stål med lancetslibning og silikonebehandling, men har du svært ved at finde lige den type, du skal bruge, så kontakt os gerne, så vi kan hjælpe dig med at finde en løsning.

Vores udvalg af venekatetre er fra serien af dokumenterede BD Venflon® designs, der har til formål at gøre proceduren mere sikker og behagelig for både patienten og behandleren. Vi fører de mest almindelige størrelser her på siden, men kontakt os gerne, hvis du skal bruge andre størrelser.

Køb nye engangssprøjter eller engangskanyler hos Hounisen, og oplev god service og hurtig levering. Det betyder, at når du bestiller en vare, vi har på lager, vil du i ni ud af ti tilfælde modtage den allerede dagen efter. Vi vægter god kundeservice højt, så tøv ikke med at kontakte vores erfarne personale på 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale