Genanvendelige gynækologiske instrumenter til praksis

Hounisen tilbyder et bredt udvalg af steriliserbart udstyr til gynækologiske undersøgelser i almen praksis. Således kan vi tilbyde instrumenter indenfor tre hovedkategorier: Vaginalspekler, gynækologiske tænker og usterussonder.

De gynækologiske spekler fås i flere størrelser og i 2 forskellige varianter. De traditionelle Cusco-vaginalspekler (også kaldet andenæb) er velegnede til almindelige vaginale undersøgelser, mens spekler af typen Sims oftest bruges til gynækologiske operationer.

De gynækologiske tænger findes i en udgave med riller (tampontang), der er velegnet til håndtering af gazetamponer, samt i en udgave der er specialdesignet til fiksering ved spiralanlæggelse (klotang).

Sidst men ikke mindst forhandler vi uterussonder i metal med graduering, der gør det muligt at foretage en dybdemåling af uterus.

Uanset hvilket instrument, du vælger, kan du være sikker på at få et solidt kvalitetsprodukt, der kan anvendes adskillige gange, så længe instrumentet undergår den rette sterilisering inden brug på en ny patient. Hounisens gynækologiske instrumenter produceres bl.a. af ZEPF® Medical Instruments, der er et anerkendt brand på det internationale marked.

Læs mere

Er du på udkig efter rengøringsmidler til genbehandling af dit gynækologiske udstyr, kan du med sikkerhed finde et rengøringsprodukt, der opfylder NIR-anbefalingerne i kategorien Instrumentrengøring. Vi forhandler rengøringsprodukter fra Sekusept® aktiv og Medichem® til manuel genbehandling af dine instrumenter samt forbrugsvarer til maskinel instrumentgenbehandling, herunder Helimatic® rengøringsmidler fra B. Braun.

Ønsker du at derimod at spare en manuel arbejdsgang med rengøring og sterilisering af dit udstyr, kan du med fordel se Hounisens store udvalg af gynækologisk udstyr til engangsbrug i kategorien Gynækologi, engangs-.

Ring gerne 86 21 08 00 eller skriv til salg@hounisen.com, hvis du har et spørgsmål til vores genanvendelige gynækologiske instrumenter, eller hvis du har ønsker til udstyr, du ikke kan finde på hounisen.com. Vi samarbejder med Tysklands største indkøbsforening og har adgang til et omfattende kvalitetssortiment med over 20.000 produkter til lægepraksis.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale