Komplet program til blodprøvetagning

Vælg blodtagningsudstyr fra Hounisen, hvis du ønsker et sikkert og pålideligt prøvetagningssystem. Vi fører et komplet program til indsamling, opbevaring og analyse af blodprøver; her finder du blandt andet kanyler, kanylebokse, blodlancetter, stasebånd og desinfektionsmidler. Uanset hvilket blodtagningsudstyr, du er på udkig efter, kan du finde det hos Hounisen.

Vælger du blodtagningsudstyr fra Sarstedt, er du i alle tilfælde garanteret et sikkert og pålideligt prøvetagningssystem. Se Sarstedts komplette program indenfor blodtagningsudstyr til indsamling, opbevaring og analyse af blodprøver her.

Tag din sikkerhed alvorligt - uheldige episoder kan undgås

Klinikken eller laboratoriet kan let foretage en række foranstaltninger, der giver et mere sikkert arbejdsmiljø for patienter såvel som personale:

✓ Hvis muligt, vælg udstyr med indbyggede sikkerhedsmekanismer. Vælger du eksempelvis en sommerfugl med sikkerhedskanyle, kan du skubbe en integreret beskyttelseshætte over kanylens nål.

✓ Kassér brugte nåle straks i beholdere, der er velegnede til forsvarlig afskaffelse af spidse og skarpe genstande. Kanylebokse fra Sarstedt er er optimeret i forhold til sikkerhed og de nyeste internationale retningslinjer.

✓ Indfør sikre arbejdsrutiner og sikkerhedsprocedurer - også i forbindelse med bortskaffelse af skarpe genstande.

Læs mere i SSIs Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer her

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale