Sterilisationsovne og artikler til tørsterilisering og autoklavering

Sterilisation foregår oftest i en sterilisationsovn, da det er en økonomisk og tilstrækkelig metode for de fleste lægepraksis. Bruges genanvendelige hulinstrumenter, eller instrumenter der kan skilles ad, skal en Type B autoklave anvendes, da autoklaven har evnen til at gennemføre sterilisation i hulrum vha. en proces med skiftende vakuum og mættet damp.

Hos Hounisen kan du bl.a. købe en Heratherm® OGS60 sterilisationsovn på 61 liter fra Thermo Scientific. Eller en Poleko SLW sterilisationsovn på 15 eller 32 liter, der med sin kompakte størrelse er perfekt til den mindre klinik. Alle ovnene har mekanisk luftcirkulation og temperaturkontrol.

Hos os finder du ligeledes et stort udvalg af Amilin® H6 tørsterilisationsfolie i forskellige bredder, hvor du selv kan bestemme længden. Der er også Amilin® H6 tørsterilisationsposer, der er færdigklippede, svejset sammen i bunden og klar til brug.

Vi har selvfølgelig også tape til tørsterilisering, der skifter farve under processen.

Har du spørgsmål til vores udvalg indenfor sterilisation, eller er der et bestemt produkt, du leder efter, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale