Go to top

Gynækologiske engangsinstrumenter til lægeklinikken

Engangsinstrumenter kan være med til at lette de daglige rutiner i klinikken og med vores udvalg af gynækologiske instrumenter er du sikret sterile redskaber i god kvalitet og patientvenlige design, der kan erstatte de genanvendelige instrumenter og håndtering, opvask og steriliseringsprocedurer. Alle de gynækologiske instrumenter er sterile og pakket enkeltvist.

På siden her finder du flere typer engangsspekler i kraftig plast med farvekodet låsemekanisme. Alle engangsspeklerne er designet med store runde kanter af hensyn til patienterne. De fleste vaginalspekler er fremstillet i transparent plast, men du kan også vælge Orchid Spec, der er en hvid udgave, der reflekterer lyset bedre og samtid giver et klinisk rent udtryk. Derudover har vi SPECU LED med indbygget LED lys eller PELIspec med mulighed for at indsætte ekstern lyskilde.

Gynækologiske tænger, tampontænger, uterussonder, og instrumenter til spiralopsætning og -fjernelse er også en del af sortimentet sammen med cervikalbørster og eksplorationsgel. Men finder du ikke det du leder efter eller har brug for hjælp, så kontakt vores kundeservice på salg@hounisen.com eller 86 21 08 00, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Se også vores udvalg af genanvendeligt udstyr til gynækologi i kategorien Gynækologi, flergangs-

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale