Udstyr til undersøgelse og analyse af blodkredsløbet

Find udstyr til undersøgelse af sygdomssammenhænge relateret til hjerte og kredsløb i denne kategori. Der skelnes traditionelt set mellem det store kredsløb, hvor hjertet pumper frisk, iltholdigt blod ud i resten af kroppen, og det lille kredsløb (også kaldet lungekredsløbet), der pumper iltfattigt blod til lungerne. (Kilde: sundhed.dk)

Under kategorien EKG finder du både EKG-apparater, EKG-elektroder og tilbehør til EKG-målinger som gel, skrabere, udskiftspapir med mere.

Kategorien Blodtryksmålere indeholder et bredt udvalg af digitale blodtryksapparater blandt andet brugervenlige robuste blodtryksapparater til patientudlån eller det smarte nye blodtryksapparat med Bluetooth, ligesom vi har et døgn-apparat og det eksklusive blodtryksapparat, der foretrækkes af mange læger i klinikken. Til mange af blodtryksmålerne kan der tilkøbes en XL-manchet til overarmen.

Derudover har vi et stort udvalg af den klassiske manuelle blodtryksmåler i robust kvalitet fra enten boso eller Erka. De manuelle blodtryksmålere leveres ligeledes med overarmsmanchet og kan fås i mange forskellige farver.

Den sidste kategori indeholder tre forskellige Pulsoximetre til måling af puls samt blodets iltmætning.

Har du brug for at udtage blodprøver, så finder du alt udstyret i kategorien Blodprøvetagning. Skal der laves CRP-, glukose- eller blodsænkningsanalyser, så er det i kategorien Quick-tests du finder det relevante udstyr. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt kundeservice på salg@hounisen.com eller 86 21 08 00.

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale