På lager

Log ind eller Bliv kunde for at se priser og købe på Hounisen.com

Log ind

Beskrivelse

CE-mærket ansigtsvisir

Ansigtsvisiret er fremstillet i 80 % klart genbrugsplast, PET, der er fleksibelt og nemt at tage på. Visiret kan anvendes både med og uden briller; bærer du briller skal pandeknopperne vende indad og er du uden briller, skal de vende udad for bedst pasform og plads til brillerne. Størrelsen på nakkeremmen ændres nemt ved at klemme plasten lidt sammen.

 

Du får her et CE-mærket dansk produceret ansigtsvisir. Visiret er fremstillet under ordnede forhold hos HN Group A/S i Billund, der er ISO 13485 medico certificeret.

 

Ansigtsvisir til beskyttelse mod dråbebårne smittekilder. Visiret beskytter ansigtet; næse, mund og øjne mod stænk fra tale, nys og hoste og reducerer derved smitte fra andre mennesker. Derudover hjælper visiret dig til ikke at berøre dit ansigt, dette sker ofte ubevidst flere gange i timen, og er kilde til øget smitterisiko.

 

Visiret er et nemt værnemiddel at anvende idet, det er fremstillet i et stykke og hurtigt tages af og på. Størrelsen er onesize og nakkestykket kan reguleres let ved bøjning, se instruktionsvideoen.

 

Bemærk at visiret ikke kan stå alene for at sikre optimal beskyttelse mod virus, men er et godt supplement til fx mundbind.

Beskrivelse : Ansigtsvisir
Størrelse : Onesize
Materiale : Genbrugsplast, PET
Anvendelse : Virusbeskyttelse

Relaterede varer


Andre kunder kiggede også på


 

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale