Varenummer: 1500.0010

Beskrivelse:
Medicus plus PH fasekontrast mikroskop

Fasekontrast objektiv: 40-1000 x forstørrelse

Kontakt os for leveringstid: 86210800 eller salg@hounisen.com

Log ind eller Bliv kunde for at se priser og købe på Hounisen.com

Log ind

Mikroskop til urinmikroskopi i almen praksis

Urinmikroskopi er en simpel, hurtig og omkostningseffektiv undersøgelsesmetode til diagnostisk udredning. Metoden bruges typisk ved mistanke om urinvejsinfektion (UVI). Metoden kan med fordel udføres i almen praksis for at sikre patienten den hurtigste behandling.

Urinmikroskopi foretages ved hjælp af et fasekontrast mikroskop, der tillader 400 gange forstørrelse. Der anvendes friskladt, ucentrifugeret urin til undersøgelsen. En lille dråbe urin placeres på et objektglas ved brug af et hårrør, hvorpå der tilføres et dækglas. Objektglasset placeres under mikroskopet, hvor der undersøges for leukocytter og bakterier, hvis tilstedeværelse kan være tegn på UVI. Eventuelle bakterier og svampe ses som mørke skygger på en lys baggrund, og levende bakterier identificeres ved bevægelse i fasekontrast mikroskopet. Kilde: mikapnord.dk / sundhed.dk

Ved positiv urinmikroskopi bør undersøgelsen suppleres med urindyrkning og resistensbestemmelse. Til det formål forhandler Hounisen bl.a. Uricult® dipslides, Flexicult® urinkit og Müller-Hinton agar i kategorien Dyrkning og resistens.

Populære i kategorien

 

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale