På lager

Log ind eller Bliv kunde for at se priser og købe på Hounisen.com

Log ind

QuikRead go® easy CRP er en point of care test for CRP med ny unik et-trins prøveudtagning, der forbedrer arbejdsgangen og gør det mere behageligt for...

Læs mere

Specifikationer

Beskrivelse :
easy CRP testkit
Måleområde CRP :
Fuldblod: 1-200 / Serum/plasma: 1-120 mg/l
Prøvevolumen :
10 µl
Svartid :
2 min
Opbevaring :
Stuetemperatur
Pakket :
50 stk./karton
Producent :
Orion Diagnostica
 

Beskrivelse

QuikRead go® easy CRP er en point of care test for CRP med ny unik et-trins prøveudtagning, der forbedrer arbejdsgangen og gør det mere behageligt for patienten. Testkittet opbevares ved stuetemperatur og opvarmning af reagenser inden brug er derfor ikke nødvendigt. Prøven kan opbevares i kuvetten i op til to timer før måling i QuikRead go® apparatet, hvilket gør prøvetagningen mere fleksibel og blandt andet egnet til hjemmebesøg.

Testkitet er med præfyldte kuvetter med reagenser til kvantitativ måling af C-reaktivt protein (CRP) i fuldblod, serum og plasma. Måleområde for CPR er 1 – 200 mg/l i fuldblod og 1-120 mg/l med serum eller plasmaprøver med prøvevolumen på kun 10 µl og svartid på 2 min.

Dette testkit anvendes sammen med QuikRead go® fuldautomatisk instrument (varenummer 0010.0310), prøveudtagningen er let med lille volumen og testresultaterne er klar efter 2 min.


Relaterede varer

 

Dansk support (kl. 08-16)

Dag-til-dag levering

Hurtig genbestilling

Faguddannet personale